Reunire la 15 ianuarie pentru Gloria Buzău. Mutare între pretendentele la promovare? Gloria Buzău și Unirea Slobozia s-ar fi înțeles pentru împrumutul fundașului cerut de Adrian Mihalcea
Last Updated on 08/01/2024 by Iulian Gavriluta

FC Gloria buzau fotbal sport NBMutare între pretendentele la promovare? Gloria Buzău și Unirea Slobozia s-ar fi înțeles pentru împrumutul fundașului cerut de Adrian Mihalcea

Începutul de an vine cu o mutare interesantă între două pretendente la promovare! Gloria Buzău și Unirea Slobozia s-au înțeles, conform presei locale buzoiene, pentru împrumutul fundașului Kamil Wiktorski, pentru jumătate de an, până la finalul sezonului de Liga 2.

Kamil Wiktorski, în vârstă de 30 de ani, a jucat în 12 din cele 15 etape scurse de campionat și a marcat un gol.

Gloria Buzău și Unirea Slobozia ar fi ajuns la acord pentru împrumutul fundașului

Kamil Wiktorski a venit în România în vara lui 2020, de la Chojniczanka, o formație din țara natală, din Polonia, când semna cu Dunărea Călărași. Anterior a mai jucat pentru Podbeskidzie Bielsko – Biala (2017 – 2020), Zaglebie Sosnowiec (2016 – 2017), Legionavia Legionowo (2016), Dolcan Zabkl (2014 – 2015), toate din Polonia, cât și în Scoția, la Rangers, când echipa era în liga a patra.

A stat un sezon la Dunărea Călărași, pentru care a strâns 26 de meciuri în Liga 2, iar ulterior a făcut trecerea la Gloria Buzău. A jucat în stagiunea 2021/ 2022 în 21 de meciuri, iar în anul fotbalistic precedent a bifat 27 de apariții.

Acum, până la pauza de iarnă, a fost pe teren în 12 dueluri, iar în nouă a fost titular. A și marcat un gol, cu CSC Dumbrăvița, în etapa a 14-a, scor 1-0.

Conform Buzăul Sportiv, Gloria Buzău și Unirea Slobozia s-au înțeles pentru împrumutul fundașului până la finalul întrecerii, iar trupa lui Mihalcea va plăti, se pare, trei sferturi din remunerația apărătorului.

Adrian Mihalcea l-a antrenat sezonul trecut pe Kamil Wiktorski

Cu siguranță, mutarea a fost făcută la cererea lui Adrian Mihalcea, el fiind antrenorului lui Kamil Wiktorski la Gloria Buzău în sezonul trecut, când echipa a disputat barajul de menținere-promovare cu UTA, dar pe care l-a pierdut.

Reunire la 15 ianuarie pentru Gloria Buzău

Gloria Buzău va avea prima ședință de pregătire, în 2024, la jumătatea lunii ianuarie, la 15, cu mai bine de o lună înainte de reluarea campionatului de Liga 2. Buzoienii se vor cantona în Turcia și este cert faptul că formația din Buzău va întâlni Polonia Varşovia.

De la Gloria Buzău au plecat până acum Ionuț Șerban, Diogo Marques Izata Pereira și Andrei Guiu.

Unirea Slobozia se reunește mai devreme

Reunirea Unirii Slobozia va avea loc la 11 ianuarie. Nu va disputa teste foarte puternice, cu echipe de la retrogradare în Liga 2, dar și cu formații din Liga 3 și Liga 4.

Se știe faptul că Unirea Slobozia caută să aducă un atacant, un fundaș, dar și un fotbalist ”under”. Se pare că apărător a găsit, pe Kamil Wiktorski.

 

SURSA: https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-unirea-slobozia-acord-pentru-kamil-wiktorski-19296888?fbclid=IwAR3xLEhfszJe_zOaZaUjr1TttWKdgXL-oiMaqQW3uSLqHXnBI74EBoh-F3Q