SEMN PENTRU INOVATIILE NEBUNE ALE CATOLICILOR RECENTI! FOTO – Fulgerul a lovit statuia Apostolului Petru din fosta dioceză a Papei Francisc, chiar de ziua acestuia
Last Updated on 07/01/2024 by Iulian Gavriluta

fulger capela Vatican Sf Petru Papa franciscDuminică, 17 decembrie 2023, un fulger a lovit statuia apostolului Petru de la Sanctuarul Maicii Domnului a Rozariului, situat în fosta arhidioceză din Buenos Aires a actualului Suveran Pontif.

Evenimentul s-a produs chiar în ziua în care Papa Francisc a împlinit 87 de ani și cu o zi înainte ca Vaticanul să publice faimoasa Declarație privind binecuvântarea cuplurilor homosexuale, care a tulburat lumea catolică.

Fulgerul a zdrobit aureola de sfânt a Apostolului și i-a smuls mâna dreaptă în care ținea Cheia Raiului.

Suveranul Pontif se revendică urmaș al Sfântului Petru, iar Cheia Raiului este văzută de catolici ca un simbol al puterii papale.

Prima dată, informația despre straniul fenomen meteo-religios a fost publicată peblogul său de ziaristul italian Andrea Cionci, în data de 26 decembrie.

Cum Cionci este unul dintre cei care contestă legitimitatea modului în care fostul ierarh de Buenos Aires a ajuns Papă, știrea, deși a fost preluată de mai multe site-uri catolice, nu a fost considerată credibilă.

Ea a fost însă confirmată ulterior chiar de preotul catolic Justo Lafuedo din Buenos Aires.

Organizația catolică Lepanto Institute a făcut o verificare la fața locului și a prezentat imagini cu statuia lovită de fulger.

La rândul său, site-ul CatholicVote a realizat propria sa investigație și a oferit noi amănunte spectaculoase despre incident.

De exemplu, faptul că statuia Apostolului Petru a fost lovită de fulger deși se află la o înălțime de numai câțiva metri de la sol, iar deasupra ei, pe acoperiș, este instalat un sistem paratrăsnet.

Statuia Sfântului Petru flanchează una dintre intrările laterale ale Bisericii, de partea cealaltă aflându-se o statuie similară ca înălțime înfățișându-l pe Sfântul Pavel cu sabia credinței în mână, care nu a fost atinsă de fulger.

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!

SURSA: Romait.it

https://www.romait.it/buenos-aires-fulmine-su-aureola-e-chiavi-di-san-pietro-bergoglio-al-capolinea.html