VIDEO TRAILER – Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae în rolurile principale, poate fi vizionată în avanpremieră, pe 10 ianuarie 2024, la Buzau! Vezi aici detalii în fiecare oraș
Last Updated on 06/01/2024 by Iulian Gavriluta

Comedy Night Klaus si BarrosoComedia Klaus & Barroso, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae în rolurile principale, poate fi vizionată în avanpremieră, pe 10 ianuarie 2024, în fiecare oraș din rețeaua Cinema City, de la ora 19:00. Spectatorii care vor achiziționa bilete la evenimentul Comedy Night dedicat avanpremierei naționale a filmului, exclusiv în rețeaua Cinema City (Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava), vor primi un premiu garantat.Detalii despre evenimente - pe paginile de Facebook Bold Film StudioCinema City .

Produs de Bold Studio, filmul Klaus & BarrosoAdrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Protagoniștii - un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) - încearcă să țină sub control o petrecere clandestină a burlacilor, organizată de un naș guraliv pentru un mire timid, cu prieteni, colegi de muncă și un șef lăudăros, la care își fac apariția o dansatoare curajoasă și un vecin conspiraționist, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri periculoși.

Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia costumele sunt semnate de Alexandra Panaite.

Klaus & Barroso va fi distribuit de Forum Film, din 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

INFO: https://boldfilmstudio.ro/productii/klaus-barroso/

Producători: Cristian Anastasiu, Bogdan Theodor Olteanu. Producător general: Ionuț Datcu.

E.S.