Spargeri repetate de societati comerciale. Bănuiţi de furt, cercetaţi de poliţiştii buzoieni.
Last Updated on 04/01/2024 by Iulian Gavriluta

Spargeri societati comercialeÎn noaptea de 30/31 decembrie a.c., ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că administratorul unei societăţi comerciale a surprins o persoană care intenţiona să sustragă bunuri din incinta unităţii.

          La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de siguranţă publică de la Poliţia municipiului Buzău, care a stabilit că este vorba despre un minor de 15 ani, din municipiul Buzău.

          Din investigaţii ar reieşit că minorul ar fi pătruns prin efracţie şi într-o altă societate comercială, de unde ar fi sustras bunuri estimate la 2850 de lei.

          Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului societăţii.

          Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

          **În continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat cu privire la mai multe la un furt din curtea unui imobil, în data de 31 decembrie a.c., a fost identificat şi depistat principalul bănuit, un localnic de 15 ani.

          În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti în documentarea activităţii infracţionale a minorului a rezultat că acesta ar fi pătruns în noaptea de 25/26 decembrie 2023 în curtea locuinţei persoanei vătămate şi ar fi sustras unelte electrice, în valoare de 20.000 de lei. Tânărul l-ar fi ajutat în trecut pe păgubit la diferite activităţi gospodăreşti.

Poliţiştii râmniceni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorului.

         ***În noaptea de 30/31 decembrie a.c., ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat de către o buzoiancă de 45 de ani cu privire la faptul că o persoană   i-a sustras mai multe bunuri din autoturism.

          Din investigaţiile poliiţiştilor a reieşit că bănuiţi de comiterea furtului sunt doi tineri, de 21 şi 25 de ani, ambii din Buzău. Cei doi ar fi profitat că portiera maşinii staţionate în faţa imobilului nu a fost asigurată şi ar fi sustras portofelul proprietarei. Femeia a estimat prejudiciul la 1000 de lei.

          În urma materialului probator administrat, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

 

R.F.