VIDEO – Astazi la “Repere culturale” de la TV News Buzau: „RÂMNICUL SĂRAT – UN JUDEŢ MÂNDRU DE TRECUTUL SĂU” – prezentare de carte – Gheorghe Petcu – sociolog si istoric buzoian

TV NEWS BUZAU Alternative culturale Cu Adrian Constantin Ist Ghe. Petcu si iulian GavrilutaModeratorul emisiunii “Repere culturale” de la Tv News Buzau – profesorul Adrian Constantin, a avut ca invitat pe sociologul si istoricul Ghoerghe Petcu, care si-a prezentat ultima carte: „RÂMNICUL SĂRAT – UN JUDEŢ MÂNDRU DE TRECUTUL SĂU”. O adevarata enciclopedie vie – istoricul Gheorghe Petcu a prezentat pleiada de personalitati ce s-au nascut, au vietuit sau lucrat in “Judetul Ramnicu Sarat”.

 

Alaturi de cei doi, a fost prezent si Iulian Gavriluta, jurnalist la News Buzau. Fapte inedite, personalitati nestiute sau putin cunoscute au fost readuse la suprafata vremurilor si a publicului larg in minutele celei mai libere si dezinvolte emisiuni din spatiul media buzoian. Nu se putea ca o emisiune de acest calibru si consistenta sa nu fie inoculata si de anumite trimiteri la unele intamplari recente din urbe, unde se prefera chermezele si circul in locul unor fapte cu adevarat ziditoare de constiinte si vieti.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=ALvExalZ41o