UPDATE FOTO – In doua ore se va relua furnizarea apei potabile catre buzoieni. Avarii la conductele de apa. Afectate cartierele – Micro XIV, 23 August si Orizont
Last Updated on 27/09/2018 by Iulian Gavriluta

Avarie Crang 2Joi, 27.09.2018, o avarie la una dintre conductele de transport al apei potabile alimentate de Sursa Crang, din municipiul Buzau, a determinat sistarea temporara a serviciului de alimentare cu apa potabila, in jurul orei 20.00. Principalele zone afectate sunt cartierele Micro XIV, 23 August si Orizont. Imediat dupa raportarea avariei, s-a dispus sistarea furnizarii serviciului. Echipele tehnice ale Companiei de Apa intervin pentru remedierea avariei. Vom reveni cu amanunte referitoare la ora estimata pentru reluarea furnizarii serviciului.

Dupa reluarea furnizarii serviciului, avertizam consumatorii ca este posibil ca apa sa prezinte temporar turbiditate.

E.S.

UPDATE 2 - Echipele de interventie ale Companiei de Apa S.A. Buzau au finalizat, vineri, in jurul orei 11.00, lucrarile de reabilitare a conductei de apa avariate joi seara. Ulterior, s-a trecut la etapa de reintroducere a Sursei de Apa Crang in circuitul municipal de alimentare cu apa. Estimam ca la ora 15.00 vom fi in masura sa reluam furnizarea serviciului la presiunea normala. Avertizam ca, dupa reluarea furnizarii, apa va prezenta temporar turbiditate.

Reamintim ca in urma avariei majore petrecute joi, 28 septembrie 2018, in jurul orei 20.00, la conducta magistrala de transport al apei din Parcul Crang, furnizarea serviciului a fost sistata pana la ora 22.30, atunci cand aceasta a fost reluata in conditii tehnice speciale (cu presiune scazuta). Pana astazi, 28 septembrie, in conditiile scoaterii din functiune a Sursei Crang, alimentarea cu apa potabila a fost asigurata de celelalte trei surse de apa din municipiu.

Timotei Oprea-Stoian

Purtator de cuvant

Compania de Apa S.A. Buzau,

UPDATE 1 - Potrivit reprezentantilor Companiei de Apa Buzau, reluarea furnizarii apei potabile catre buzoienii afectati de avarie va fi facuta in aproximativ doua ore.

Avarie Crang