VIDEO – O viata pe cele mai inalte culmi…. Mont Blanc si Kilimanjaro, doua dintre varfurile atinse de buzoianca Alina TUTUNEA, prezenta in Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau
Last Updated on 25/09/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU DIALOGURI LA INALTIME O viata pe culmi Alina TUTUNEA si Alina Cretu 25.09.2018O viata pe cele mai inalte varfuri de munte... Asa am putea spune ca traieste o buzoianca, al carei exemplu ar trebui sa-l urmam. Alina TUTUNEA, este tanara, frumoasa, curajoasa si peste toate este un suflet cald si bun care imparte bunatate si imbratisari calde. Si-a descoperit adevarata pasiune pentru munte in 2012 cand a participat la prima expeditie montana. Si nu oricare....pe MONT BLANC, la o altitudine de 4810 m.

 

Au urmat apoi alte varfuri importante din Europa dar si "acoperisul lumii" sau "Muntele Alb" asa cum este cunoscut cel mai inalt munte din Africa KILIMANJARO, ce are o altitudine de 5895 m. Cum a dormit pe un ghetar, cum a impartit rezervele de alimente cu colegii, cum se face aclimatizarea dar si cum se urca un munte cu ruptura de ligamente, cu vertij sau cum furia naturii se dezlantuie cand mai ai de parcurs doar cateva sute de metri. Despre toate acestea a povestit Alina TUTUNEA la Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau. O poveste de viata frumoasa ce incepe cu un gand timid, continua cu dorinta, pregatire, pasiune si.... REUSITA.

MULTUMIM Alina pentru inaltimile pe care ne duci gandurile! SUCCES!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=NWGnzqDy4Q4