LIVE – Victor PONTA lanseaza la Buzau filiala Partidului PRO ROMANIA. Din ce partide rupe membrii?

Victor PONTADe la aceasta ora, Victor Ponta sustine o conferinta de presa, la Hotelul Pietroasa cu ocazia lansarii filialei Partidului PRO ROMANIA. Evenimentul este unul important in contextul in care la lansare va fi prezent chiar Presedintele PRO ROMANIA,  fostul Presedinte PSD Victor Viorel PONTA. 

Potrivit unor surse, in urma framantarilor din PSD Buzau sunt asteptati sa adere mai multi membrii ai acestei formatiuni politice precum si din alte partide.Victor Ponta a lansat oficial Partidul Pro România, al cărui cofondator este, alături de Daniel Constantin și Sorin Pâslaru. La evenimentul organizat in 28 mai 2018 a participat și liderul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației. Ponta a criticat din nou partidul pe care l-a condus, PSD, făcând aluzie la gafele premierului Viorica Dăncilă. El a spus că își dorește să vadă în partidul său oameni care știu să vorbească limba engleză, dar și limba română. ”Sunt social democrat, dar cred în elite. Și cred că o societate nu poate să progreseze scoțînd în față mediocrități, analfabeți politic, oameni care se califică pe un singur criteriu, al obedienței și credinței față de o structură politică sau de un lider politic. Din acest motiv, mi-aș dori ca în acest proiect să am alături oameni care știu să vorbească și limba română și limba engleză, care au cunoștințele și au avut ocazia să se certifice în domeniul în care au activat.” - a spus Victor Ponta. La evenimentul organizat in luna mai la Camera de Comerţ participă foştii miniştri Ecaterina Andronescu, Augustin Jianu, Nicolae Bănicoiu, Ioana Petrescu, Sorin Câmpeanu, dar şi reprezentanţi ai unor sindicate, precum Dumitru Coarnă.

I.G.

UPDATE - Presedintele PRO ROMANIA, Victor Viorel PONTA a precizat ca a stat de vorba cu primarul Municipiului Buzau, Constantin TOMA si a avut cuvinte de lauda la adresa acestuia. De asemenea a precizat ca este la curent cu miscarile din PSD Buzau si luptele dintre nasi si fini, facand referire la fostul lider Constantin Boscodeala. 

Ponta Victor

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8UhgRCA5Fao&feature=youtu.be