VIDEO – Despre cartea: „Între Dumnezeu, poporul Său și arhiereu”, cu autorul – preotul vrancean Giorgica Vatra – la TV NEWS BUZAU – “Interviuri altfel”. O CARTE TULBURATOARE SI CURAJOASA
Last Updated on 24/09/2018 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau Interviuri altfel Despre cartea preotului Giorgica VatraLa TV News Buzau avem un oaspete drag - preotul ortodox Giorgica Vatra, prigonit de Inalt Prea Nesimtitul Ciprian, nevrednic arhiepiscop al Buzaului si Vrancei. La "Interviurile altfel", moderatorul incearca sa smulga slujitorului lui Dumnezeu "tainele" care l-au indemnat sa scrie prima sa carte curajoasa si tulburatoare despre viata de preot si necazurile prilejuite de faradelegile unui episcop nevrednic si a ciracilor acestuia („Între Dumnezeu, poporul Său și arhiereu”).

 Apărută în luna septembrie a anului 2018, cartea pornește de la una dintre cele mai controversate pagini din istoria Bisericii Ortodoxe Române contemporane: excomunicarea a trei credincioși, afurisirea a opt enoriași plus îndepărtarea din preoție a preotului lor.Cartea concepută sub forma unui roman de acțiune, palpitant și tulburător, este o pagină de istorie  religioasă contemporană. Este o carte dureroasă, grea, plină de dezvăluiri tulburătoare. O carte despre abuz de putere și fățărnicie, despre demnitate și lingușeală, despre jertfă și luptă, despre victorii de moment și pierderi foarte grele. O carte ce provoacă la meditați și la discuții în legătură cu rostul liderului spiritual, cu transformarea credinței creștine, cu posibilitatea slujirii divinității în contextul actual.

Puteți comanda cartea telefonic la nr. 0723287963, prin e-mail la adresa vioana71@yahoo.com sau în librării.

În orașul Focșani la Librăria Cuvântul str. Independenței, nr. 50

La sediul ACOPSAN, str. 8 Martie, nr. 4

La librăria Universul Cărții, lângă Hală

La librăria de lângă Ceasul rău

În orașul Buzău la librăria Faust, lângă Palatul Primăriei.

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=Oz1vgOApb9Y