MERCURIALUL ARANJAMENTELOR (septembrie 2018) si Dilema “Toamnei buzoiene”: “Daca pica Dragnea, Costica Vanatoru va fi numit secretar de stat sau Ministru Agriculturii?” (surse spun ca si Foca vrea si el…ministru! Ghiciti unde!)
Last Updated on 20/09/2018 by Iulian Gavriluta

Mercurial aranjamante politice BuzauMERCURIALUL ARANJAMENTELOR POLITICE (septembrie 2018): Banca de seminte da sa incolteasca…in Crang (zona URBIS), dar obligatoriu dupa PUZ! Acolo unde vor fi construite si locuinte pentru…cercetatori, nu?

Popa Costica Vanatorul, artizanul “Dosarului Orizont”, in colaborare cu Ion Vasile, Cezar Preda si Toma & Co, va fi recompensat (in afara de CA-uri, rosii in Kaufland, locuinte, masini, terenuri, amante cu parinti la SRI si altele) cu scaunul de Ministrul al Agriculturii (sau cel putin secretar de stat – inca nu s-au hotarat baietii – in functie de cum cade Dragnea!). Acesta isi va lua amanta la Bucale (cu tot cu rudele de la SRI)! Subprefectului Foca, neajungandu-i pensia nesimtita de peste 100 de milioane de lei vechi si “chenzina”de sub(pt)-prefect – alte 100 de milioane, va vrea si el ceva in plus….maruntis, tot prin Minister….dar pe la Aparare….acolo unde-i da mana, ruda sa spirituala – Ciuca. Va ajunge acest Mercurial, sau mai pastram pentru altadata? Nu uitati – viitorul este in continua miscare!

 

Iosef Lev Pacepsky

 

P.S. ORICUM AVEM O BOMBA A BOMBELOR…CU OLAF-ul “bronzat” LA INAINTARE (imbecilii stiu ca spunem adevarul!).

P.P.S. Vazand noul Mercurial primit pe sub usa de la Servicii, ma intreb daca sa-mi para rau ca pica Dragnea sau nu? Ca da pica…Buzaul prinde aripi….dar numai ciorile flausate, evident! Voi ce ziceti?