În premieră, un brand de renume mondial pune un sat din Buzau pe harta frumuseții. La eveniment cei prezenti vor face cunostinta cu celebra cantareata ANTONIA

Coafor Valea ParuluiAVON vine să coafeze gratuit femeile dintr-un sat din Buzău. Sâmbătă, 22 septembrie, un sat din județul Buzăudevine zona zero a frumuseții. Sâmbătă, femeilesunt așteptate gratuit la un răsfăț marca AVON, organizat în premieră în satul Valea Părului, din județul Buzău: stiliști, ședințe foto profesioniste și sute de produse cadou.Sâmbătă, 22 septembrie 2018,este ziua în careun brand de cosmetice de renume mondial vine să pună un sat din România pe harta frumuseții.

Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care se transformă în zona zero a frumuseții. Aici, AVON va deschide sâmbătă primul salon pop-up de frumusețeexclusivdedicat exclusiv femeilordin sat, unde va avea grijă gratuit de părul lor, timp de 12 ore. Dotat cu o echipă completă de stiliști, sute deproduse cadou pentru păr Advance Techniques, AVON adoptă o misiune de răsfăț și ia în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le va coafa de dimineața până seara.

Femeile care vin sâmbătă, 22 septembrie, între orele 9.00 – 21.00, în curtea Căminului Cultural din satul Valea Părului, comuna Beceni, județul Buzau, vor avea parte de un răsfăț marca AVON:

•        Ocoafură gratuită, realizată de stilistul George Cozma (expert AVON în hairstyling) și echipa lui;

•        O fotografie profesionistă în studioul foto amenajat la fața locului;

•        Produse cadou Advance Techniques pentru acasă;

•        Ateliere gratuite pentru îngrijirea părului & business – ce vor avea loc la orele 11,00, 14,00 și 16,00;

Programările se fac la fața locului, în ordinea sosirii, sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 9:00. La eveniment, participanții vor avea ocazia să o cunoască peANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care va împărtăși femeilor secretele frumuseții părului.

Evenimentul AVON pentru Valea Părului este organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are locsauvârstășimerităsă fie descoperită, chiarșiînlocurineașteptate. Peste 50% dintrefemeile din Romania trăiesc la satși elemerităsă fie recunoscutepentrufrumusețealor. Dupăeveniment, AVON vaorganiza o expozițiefotodigitalădedicată.

Fragmente de la evenimentul vor fi transmise live pe pagina de facebook AVON Space.

Pagina evenimentului:https://www.facebook.com/events/2041726675884923/

A.M.