AUDIO – Daea a aberat…d’aia! Demagogie tipic comunista la deschiderea celei de-a 13-a editii a targului “Toamna buzoiana”.
Last Updated on 20/09/2018 by Iulian Gavriluta

Toamna buzoiana 2018  News Buzau 6Ieri dupa amiaza a fost deschisa a XIII-a ediție a Târgului Toamna Buzoiană, unde , pe langa circul si demagogia tipic bolsevica, s-a pus de alte afaceri, chiar si ministeriale. Ministrului Agriculturii Petre Daea nu a reusit nici de data asta sa dea raspunsuri concrete si sincere la intrebarile jurnalistilor si a celor prezenti (AUDIO).

 

De asemenea, in vizita de lucru de la Buzau au mai fost prezenti reprezentanți ai Prefecturii, Consiliului Județean, instituțiilor subordonate Ministerului Agriculturii și parlamentarii buzoieni Danuț Pale, Sebastian Radu, Sorin Lazăr si Lucian Romașcanu. Specific vizitelor comuniste, Daea a venit si si-a cumparat chipurile mai multe produse: săpun din plante, bijuterii confecționate hand-made, ciocolată de casă, usturoi și cateva kilograme de ceapă. Dupa ce a aberat alaturi de primarul Toma care nu  scapa niciun prilej de a se fotografia alaturi de ministru, Daea le-a promis ca toti cei afectati de PPA vor primi subventii si despagubiri pana la jumatatea lunii viitoare si ca in curand totul va intra in normal.

E.S.

 

{vsig}toamna-buzoiana-2018{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=cl6Q1swNLQQ&feature=youtu.be