Victor PONTA vine la Buzau sa lanseze Partidul PRO ROMANIA. Sunt asteptati sa adere la noul partid atat nemultumitii din PSD ca si altii
Last Updated on 18/09/2018 by Iulian Gavriluta

PRO ROMANIAPartidul PRO ROMANIA se extinde! Marti, 25 septembrie are loc deschiderea filialei din Buzau. Evenimentul este unul important in contextul in care la lansare va fi prezent chiar Presedintele PRO ROMANIA,  fostul Presedinte PSD Victor Viorel PONTA.

 

Sunt asteptati sa adere multi membrii cu nume grele, nemultumiti din PSD, dar si din alte formatiuni politice.Victor Ponta a lansat oficial Partidul Pro România, al cărui cofondator este, alături de Daniel Constantin și Sorin Pâslaru. La evenimentul organizat in 28 mai 2018 a participat și liderul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației. Ponta a criticat din nou partidul pe care l-a condus, PSD, făcând aluzie la gafele premierului Viorica Dăncilă. El a spus că își dorește să vadă în partidul său oameni care știu să vorbească limba engleză, dar și limba română. ”Sunt social democrat, dar cred în elite. Și cred că o societate nu poate să progreseze scoțînd în față mediocrități, analfabeți politic, oameni care se califică pe un singur criteriu, al obedienței și credinței față de o structură politică sau de un lider politic. Din acest motiv, mi-aș dori ca în acest proiect să am alături oameni care știu să vorbească și limba română și limba engleză, care au cunoștințele și au avut ocazia să se certifice în domeniul în care au activat.” - a spus Victor Ponta. La evenimentul organizat in luna mai la Camera de Comerţ participă foştii miniştri Ecaterina Andronescu, Augustin Jianu, Nicolae Bănicoiu, Ioana Petrescu, Sorin Câmpeanu, dar şi reprezentanţi ai unor sindicate, precum Dumitru Coarnă.

I.G.