VIDEO – De la necesitate, idee si proiect… Despre Concursul EUROSCOLA la Liceul de Arte “Margareta Sterian”, alaturi de Profesor Nicoleta NECHITA, in studioul TV NEWS Buzau, la Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME
Last Updated on 17/09/2018 by Iulian Gavriluta

News Buzau Dialoguri la Inaltime Nicoleta Nechita EUROSCOLA Concurs elevi 17.09.2018De la necesitate la ideea de scriere a unui proiect... Par putini pasi dar nu este deloc asa. Fenomenul global al migrației a inspirat, anul acesta, un promițător parteneriat între Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” și Liceul de Arte “Margareta Sterian”, echipa de poiect fiind alcătuită din 24 de elevi ale celor două unități de învățământ și doi profesori coordonatori.

 

Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” din Pătârlagele participă împreună cu Liceul de Arte ”Margareta Sterian” la Concursul național pentru liceeni EUROSCOLA, ediția a XI-a (2018-2019), desfășurat sub titlul generic „Europa pentru noi”. Despre implementarea acestui proiect ne-a vorbit Profesor Nicoleta NECHITA, cadru didactic al Liceului de Arte “Margareta Sterian”. Cu profesionalism si multa daruire doamna profesor s-a transpus in fiecare situatie pe care o intampina pe tot parcursul unui proiect. Prezenta in studioul TV NEWS Buzau, la Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME, doamna profesor ne-a impartasit nu doar atat ci si care sunt beneficiile asupra elevilor si al comunitatii, cum contribuie la dezvoltarea profesionala si personala dar si cum trebuie sa lucrezi astfel incat impacul proiectului sa fie cel asteptat, de multe ori chiar mai mare decat atat. Profesor, expert, prietena elevilor, colega....De astfel de oameni avem nevoie pentru a pune in practica atragerea de fonduri pentru dezvoltarea institutiilor de invatamant buzoiene.

MULTUMIM Doamna Profesor Nicoleta NECHITA!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=d8H-ZRCW8JM&feature=youtu.be