UPDATE – INTERLOPII SPUN CA E O INSCENARE A POLITIEI! UPDATE1 – MIZA JAFULUI TAXA DE PROTECTIE? FOTO – VIDEO – CLANUL NIXON ATAC MAFIOT IN PLINA ZI LA O SHAORMERIE din Cartierul Dorobanti
Last Updated on 17/09/2018 by Iulian Gavriluta

Clanul NIXONIn urma cu cateva zeci de minute, a avut loc un atat mafiot in cartierul buzoian Dorobanti. Membrii /clanului NIXON au atacat cu corpuri contondente si arme albe pe patronul shaormeriei si pe angajati. Patronul se teme sa depuna marturie deoarece chiar daca vor fi arestati cei ce astazi au facut acest atat vor ramane in urma altii care nu se stie in ce fel se vor razbuna. De mentionat faptul locul in care s-a desfasurat conflictul este o zona intens circulata si frecventata de copii.

REVENIM CU DETALII

I.G.

UPDATE 5 - IPJ: 

In baza mandatelor de perchezitie emise de Judecatoria Buzau au fost efectuate 6 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Buzau. Au fost ridicate pentru continuarea cercetarilor obiecte contondente (ex.bastoane telescopice, crosa, maceta) si au fost depistati alti doi participanti. Se continua cercetarile pentru stabilirea participatiei persoanelor in incident si clarificarea tuturor aspectelor cauzei.

UPDATE 4 - POTRIVIT UNOR SURSE CARE AU VRUT SA LI SE PASTREZE ANONIMATUL, NIXON (IONEL MACELARU) NU AR FI COMANDAT SAU SUSTINUT UN ASTFEL DE ATAC, MAI ALES CA PATRONII ACTIONAU IN ZONA CU SI SUB OBLADUIREA UNOR "ACOPERITI" AI IPJ. ACELEASI SURSE NE-AU SPUS IN EXCLUSIVITATE, IN INREGISTRARI VIDEO SI AUDIO PE CARE LE VOM DIFUZA LA O DATA APROPIATA, CA TOTUL ESTE DOAR O INSCENARE A POLITIEI SI CA EI NU AR FI FACUT ASA CEVA, STIIND CA LOCUL ESTE UN LOCAL "DE INFORMARE" A "ACOPERITILOR" SI CA S-AR FI RAZBUNAT PE CLAN (FAMILIE) DATORITA REFUZULUI UNORA DIN MEMBRI DE A FI MARTORI, A DEPUNE PLANGERI SAU A "TURNA" PUR SI SIMPLU, LA COMANDA, PE ALTE PERSOANE SUSCEPTIBILE DE INFRACTIUNI SAU INFORMATORI DIN ZONA...VOM REVENI!

UPDATE 3 - În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost depistate 3 persoane, bănuite a fi implicate în conflictul din municipiul Buzău. Cele 3 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Buzău, pentru audieri. Verificările continuă, pentru depistarea celorlalte persoane implicate în eveniment si clarificarea situatiei de fapt.

 UPDATE 2 - ,,Totul a pornit de la faptul că patronul localului nu vrea să achite taxă de protecție. Suma solicitată de interlopi este de 1.000 de euro pe lună, iar cum patronul nu a achitat nimic până acum, se solicită deja 5.000 de euro. Angajații localului susțin că ar fi vorba de rromi tocmiți de celebrul Edison, din clanul Nixon.,,De ce trebuie să se plătească taxă de protecție și unde se duc banii atunci când sunt colectați?

UPDATE 1– COMUNICAT IPJ BUZAU . La data de 17.09.2018, ora 12:39, prin SNUAU 112, a fost sesizat că mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fastfood. Din primele verificări la fața locului, s-a stabilit că mai multe persoane ar fi încercat să îl prindă pe proprietarului firmei și au intrat în conflict cu acesta. În altercație s-au folosit - spray iritant lacrimogen și obiecte contondente. Agresorii nu l-au putut prinde pe bărbat, au spart geamurile magazinului și au plecat cu două autoturisme. La scurt timp, polițiștii au găsit autoturismele în cauză, abandonate. În continuare, se efectuează cercetări, pentru depistarea persoanelor implicate în eveniment

https://www.youtube.com/watch?v=MEAmb1S3x0M&feature=youtu.be

 

 

Shaormerie Dorobanti