Doua boilere electrice vor fi donate si montate de Crucea Rosie Buzau la Asezamantul pentru persoane varstnice Campeni
Last Updated on 17/09/2018 by Iulian Gavriluta

Azil Campieni BuzauIn cadrul Campaniei "Ducem confortul acolo unde este greu de dus" derulata de Compania Ariston si Crucea Rosie, in data de 18.09.2018 vor fi donate si montate la Asezamantul pentru persoane varstnice Cimpeni doua boilere electrice. Tot de cate doua boilere electrice vor beneficia si Asezamintele pentru persoane varstnice din Ulmeni si Naieni, in cadrul aceleasi campanii.

 

In data de 18.09.2018 voluntarii Crucii Rosii Buzau se vor deplasa in com. Glodeanu Sarat cu ajutoare de urgenta pentru o familie compusa din 6 persoane (4 copii cu varste intre 6 luni si 14 ani) a carei casa a fost distrusa in totalitate, cu toate bunurile, de un incendiu, in prezent familia locuind temporar in casa unui vecin. Vor fi donate: alimente, dulciuri, paturi pentru pat, haine, incaltaminte, pachete igiena.

"In perioada urmatoare voluntarii nostri vor merge cu ajutoare la o alta familie, domiciliata in com. Canesti, familie formata din mama si un fiu cu probleme de sanatate. Va multumesc si va doresc o zi cat mai buna!", a declarat Floarea Birzu, Director Filiala de Cruce Rosie Buzau

I.G.