UPDATE (FOTO/VIDEO) – LIVE – ABUZ al Politiei la comanda Arhiepiscopului Buzaului si Vrancei Ciprian Campineanu
Last Updated on 15/09/2018 by Iulian Gavriluta

cum a pus biserica monopol pe moartea romanilor 18563017La aceasta ora, in incinta cimitirului privat situat in apropierea Fabricii de Bere din Municipiul Buzau, are loc o slujba de inmormantare oficiata de Episcopul GHERASIM BRATU. 

In incinta cimitirului (proprietate privata) au intrat fortele de ordine ale IPJ Buzau la comanda Arhiepiscopului Buzaului si Vrancei Ciprian Campineanu cu un mandat de aducere pe numele Episcopul GHERASIM BRATU. Reprezentantii IPJ Buzau nu au confirmat ca ar fi patruns pe proprietatea privata desi martorii confirma acest lucru inclusiv administratora cimitirului.

I.G.

UPDATE 2 - IPS Gherasim Bratu (persoana cautata de politisti) s-a deplasat la sediul IPJ pentru declaratii.

UPDATE 1 - Purtatorul de cuvant al IPJ Buzau Amalia Calugaru care a precizat pentru NEWS Buzau ca, pe numele unui barbat de 44 de ani a fost eliberat un mandat de aducere intr-un dosar instrumentat de IPJ Buzau pentru "exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati...". Barbatul de 44 de ani a fost citat de mai multe ori acesta neprezentandu-se pentru audieri. In ceea ce priveste patrunderea pe un domneiu privat, proprietarul se poate adresa organelor in drept.

Cimitir privat 2

 

Cimitir privat 1

 

https://www.youtube.com/watch?v=etjV-SNauX8&feature=youtu.be