FOTO – NU TE-AM UITAT! Comemorarea eroului Sublocotenent (p.m) Madalin STOICA la un an de la atentatul cu masina capcana din Afganistan
Last Updated on 15/09/2018 by Iulian Gavriluta

Comemorare BuzauVineri, 14 septembrie 2018, la sediul Batalionului 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu", a avut loc ceremonia de comemorare a sublocotenentului post-mortem STOICA MĂDĂLIN, căzut la datorie în data de 15 septembrie 2017, în Afganistan.

Cu acest prilej a fost dezvelită o placă comemorativă în memoria tuturor eroilor Batalionului 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu". "Pierderea unui camarad este o grea încercare pentru noi toţi. De aceea, orice am spune în aceste momente, nu vom putea alina durerea celor cărora sublocotenentul post-mortem STOICA MĂDĂLIN, căzut la datorie în Afganistan, le-a fost soţ, tată, rudă, prieten sau coleg", a spus generalul de brigadă Gheorghiţă VLAD, comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica". La ceremonie au participat membri ai familiei, foşti camarazi de misiune şi personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie "Getica". Dumnezeu să-1 odihnească în pace!

Ecaterina STROESCU

Comemorare Madalin Stoica 3

 

Comemorare Madalin Stoica 2

 

Comemorare Madalin STOICA