FOTO – NU TE-AM UITAT! Comemorarea eroului Sublocotenent (p.m) Madalin STOICA la un an de la atentatul cu masina capcana din Afganistan

Comemorare BuzauVineri, 14 septembrie 2018, la sediul Batalionului 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu", a avut loc ceremonia de comemorare a sublocotenentului post-mortem STOICA MĂDĂLIN, căzut la datorie în data de 15 septembrie 2017, în Afganistan.

Cu acest prilej a fost dezvelită o placă comemorativă în memoria tuturor eroilor Batalionului 47 Comunicaţii şi Informatică „General Nicolae Petrescu". "Pierderea unui camarad este o grea încercare pentru noi toţi. De aceea, orice am spune în aceste momente, nu vom putea alina durerea celor cărora sublocotenentul post-mortem STOICA MĂDĂLIN, căzut la datorie în Afganistan, le-a fost soţ, tată, rudă, prieten sau coleg", a spus generalul de brigadă Gheorghiţă VLAD, comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica". La ceremonie au participat membri ai familiei, foşti camarazi de misiune şi personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie "Getica". Dumnezeu să-1 odihnească în pace!

Ecaterina STROESCU

Comemorare Madalin Stoica 3

 

Comemorare Madalin Stoica 2

 

Comemorare Madalin STOICA