VIDEO – O POVESTE DE VIATA UNICA, o dovada vie ca viata bate filmul…Buzoianca Mariana FERARU (premiata de BBC) prezenta in studioul TV NEWS Buzau, la Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME
Last Updated on 14/09/2018 by Iulian Gavriluta

Mariana FERARUMariana FERARU, o buzoianca UNICA, a carei poveste de viata dovedeste in mod cert ca viata bate filmul... Cand o privesti vezi frumusetea ei si simti caldura, te invaluie cu blandete si te incarca cu energie... Este EA, Mary pentru cei apropiati, o tanara inteligenta si curajoasa, perseverenta si neinfricata. Viata ei ar putea fi descrisa simplu, ca a celor mai multi dintre noi, cu suisuri si coborasuri. Nu este totul chiar asa, viata Marianei are si suisurile si coborasurile mult mai abrupte si mult mai greu de escaladat.

 

DA, Mariana se lupta cu viata, de cate ori este nevoie, dintr-un fotoliu rulant, si REUSESTE. A dovedit-o de foarte multe ori. Aleasa de BBC in primele 100 de femei din lume prin povestea ei de viata, UNICA in Romania, buzoianca noastra draga a impresionat si impresioneaza. A aparut in reclamele unei firme de produse cosmetice, a facut sport de performanta, a absolvit diferite cursuri de formare profesionala, a participat la numeroase proiecte cu si pentru persoanele cu dizabilitati, lupta cu autoritatile si cu sistemul birocratic, isi ajuta semenii si DARUIESTE. " Eu si viata mea nu suntem diferite de viata celorlalti, poate doar atunci cand ma lupt cu cel mai mare dusman al meu, TREPTELE. Ele sunt singurele care uneori ma impiedica sa ajung unde as vrea dar niciodata nu renunt si in final ajung acolo unde mi-am propus...". Nu este niciodata singura, a avut alaturi, inca de la primii pasi in viata, familia. Un TATA care a stiut cum sa-i predea lectii de viata astfel incat sa fie pregatita pentru VIATA de ieri, de astazi si de maine si o MAMA care si-a dedicat tot timpul ingrijirii ei dar care i-a si predat stafeta de MAMA pentru surorile ei. Cum poate MARIANA sa rada, sa daruiasca fara a obosi si mai ales cum este sa ai in viata IUBIRE, CREDINTA, SPERANTA, TOLERANTA si RESPECT aflati urmarind Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau.

Multumim Mariana pentru LECTIA DE VIATA! Esti o DOAMNA DE POVESTE!

REDACTIA

 

News Buzau Dialoguri la inaltime Alina Cretu si Mary Feraru poveste de viata

 

https://www.youtube.com/watch?v=jyTdcwDJ2Ag