VIDEO – UPDATE – Dora a ales sa faca parte din echipa Irinei RIMES. SUCCES DORA! Buzoianca Dora GAITANOVICI canta in aceasta seara la VOCEA ROMANIEI
Last Updated on 14/09/2018 by Iulian Gavriluta

GAITANOVICI DoraVineri, 14 septembrie 2018, buzoianca Dora GAITANOVICI urca pe scena la VOCEA ROMANIEI. Vocea ei va impresiona cu siguranta cei patru jurati, Irina Rimes, Andra, Smiley si Tudor Chirila vor fi cei care vor decide daca o aleg in echipele lor. Dora Gaitanovici a avut in ultimele luni aparitii de top am putea spune, dupa ce a reprezentat Romania pe scena Festivalului CERBUL DE AUR dar a cantat si pe scena Festivalului EUROVISION.

 SUCCES DORA!

REDACTIA

UPDATE - Toti cei patru jurati si-au intors scaunele dorind fiecare in parte ca buzoianca noastra cu voce de aur sa le faca parte din echipa. Trebuie sa subliniem faptul ca vocea Dorei Gaitanovici a fost cea care l-a determinat pe Smiley sa-l blocheze la vot pe colegul sau Tudor Chirila. "Astept vocea ta de foarte mult timp. Mi-as dori sa alegi astfel incat sa pot duce vocea ta mai departe...a afirmat Smiley. Te invit in echipa mea...a afirmat Irina Rimes. Dora a ales sa faca parte din echipa Irinei Rimes. Reamintim cititorilor ca Irina Rimes (născută Irina Rîmeș; n. 22 august 1991, Izvoare, Moldova), cunoscută și sub numele de Irina Remesh sau Irra, este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. Irina Rimes a devenit cunoscută după ce a participat în 2012 la show-ul Fabrica de staruri în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală. Din 2018 este una din cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României.