UPDATE 2 – Faptasii au fost prinsi! UPDATE 1 – FOTO – ULTIMA ORA – BARBAT INJUNGHIAT LA SCOALA NR 5
Last Updated on 13/09/2018 by Iulian Gavriluta

injunghiatIn urma cu putin timp, un barbat a fost injunghiat in zona Scolii nr 5 din Municipiu, in urma unei altercatii. Barbatul a pierdut foarte mult sange, avand si alte contuzii la cap. A fost transportat la spital, dupa c eun cadru medical aflat intamplator in zona i-a acordat Primul ajutor.

Politia cerceteaza cazul.

I.G.

UPDATE 2: In urma activitatilor specifice desfasurate, au fost depistate persoanele banuite a fi implicate in conflictul produs in seara zilei de 13 septembrie a.c., in municipiul Buzau. Persoanele in cauza - un buzoian de 41 de ani si doi minori de 13 ani- se afla la sediul Politiei Municipiului Buzau pentru continuarea cercetarilor. Activitatile  sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau.

 

 

UPDATE 1 - In aceasta seara, ora 20.45 a fost sesizat un scandal la o unitate comerciala de pe strada Ion Baiesu. Un barbat de 45 de ani a ajuns la spital cu leziuni. Se pare ca incidentul s-a produs pe fondul unor discutii in contradictoriu legate de cumpararea unor produse. La acest moment se desfasoara activitati pentru clarificarea situatiei si prinderea banuitilor

INJUNGHIAT bUZAU