EXCLUSIV – Avem o provocare pentru tine: “Top T” si “Bluzau” impreuna in 2018 in format acustic sub deviza “Blues si Rock in acelasi loc” (VIDEO arhiva)
Last Updated on 13/09/2018 by Iulian Gavriluta

TOP T rock buzauAnul acesta, cu toate problemele financiare, organizatorii festivalelor de muzica Rock si Blues – “Top T” si “Bluzau” pregatesc publicului avid de muzica buna, “Un altfel de festival” - “Blues si Rock in acelasi loc”. Locatie: Cafeneaua Artistilor Buzau, club cca 200 locuri, perioada: 23-25 noiembrie 2018. Format: festival acustic.

ANUNTUL OFICIAL AL ORGANIZATORILOR: “DRAGI PRIETENI !! Top t 2018 s-a vrut a fi un proiect ambitios care sa duca mai departe "rezistenta rock".Din pacate finantarea promisa si pe care ne-am bazat pentru 2018 nu s-a concretizat asa ca evenimentul nu va mai avea loc asa cum fusese programat in weekendul 13-15 septembrie.

In momentul de fata cautam sa gasim o varianta de repliere pe buget redus, timpul fiind prea scurt pentru a obtine fondurile necesare pentru a pune in practica festivalul asa cum l-am gindit initial. Vom pregati o editie intr-un format restrins si un pic deosebit la care se lucreaza si pe care cel putin momentan nu il putem divulga. Va putem insa confirma ca top t 2018 va avea loc in weekendul 23-25 noiembrie la Cafeneaua Artisitilor, alte detalii despre eveniment si inscrieri urmind a fi facute publice cel tirziu pe 10 septembrie.In toata aceasta perioada orice idee sau propunere de colaborare o asteptam pe adresa toleainaction@gmail.com

Ne cerem scuze fata de cei care si-au pus sperante intr-un top t 2018 maret asa cum am promis, dar speram sa ne fiti alaturi in continuare” – Tolea Postovei, organizator.

I.G.

VIDEO ARHIVA - 2015 "TOP T" Buzau

 

https://www.youtube.com/watch?v=cmG0l4Bg3Zg