Comunicat de presa – Silviu Rosioru, consilier local: “Nu sunt de acord cu acest proiect in forma initiata de autoritatile executive…” (restrictionarea accesului autovehiculelor in Parcul Crang)
Last Updated on 13/09/2018 by Iulian Gavriluta

Silviu RosioruBuzoienii sunt invitati la sedinta Consiliului Local Municipal care va avea loc marti, 18 septembrie, ora 15, in legatura cu intentia autoritatilor de a restrictiona accesul autovehiculelor in Parcul Crang. Toti buzoienii cu spirit civic ar trebui sa se opuna acestui proiect si sa nu permita ca aceasta idee nociva sa devina litera de lege.

Pentru aceasta, este important ca  la dezbaterea publica a proiectului de hotarare sa participe cat mai multi buzoieni, astfel incat autoritatile locale sa tina cont de parerea majoritarilor.

Nu sunt de acord cu acest proiect in forma initiata de autoritatile executive. Consider ca avem de-a face cu o masura necumpanita, cu efecte negative. Propun ca pentru aleile dinspre patinoar spre unitatile de alimentatie publica, unitatea militara si birourile Urbis Serv sa se instaleze bariere cu cartele magnetice, contra cost. Pentru persoanele cu dizabilitati trebuie asigurata prioritatea gratuita.

Accesul in Parcul Crang pe aceste alei a fost permis dintotdeauna, scopul lor fiind clar gandit si implementat de la inceput. La aceste considerente se adauga necesitatea accesului pentru ca persoanele varstnice, cu probleme locomotorii, mamele cu copii mici , precum si cetatenii ce participa la evenimente, sa ajunga in mijlocul naturii.

Inscrierea la cuvant in cadrul sedintei publice se realizeaza la Ghiseul Unic din Primaria Buzau, prin telefon (0238.723.371) sau prin email (larisa.dinu@primariabuzau.ro).

Silviu Rosioru

Consilier local municipal