FOTO – “Monumentele lui Donald Tom” – batjocura la adresa istoriei, delasare si bani publici cheltuiti doar pentru imagine! Cum arata statuia lui Marghiloman din Buzau…astazi!
Last Updated on 11/09/2018 by Iulian Gavriluta

Statuie Marghiloman Bataie de joc Toma Buzau70.000 de euro – atat a costat o statuie goala, a omului de stat Alexandru Marghiloman, amplasata (ilegal, fara avize!) de municipalitate in parcul cu acelasi nume din Buzau (LINK). Dupa numai 6 luni, timp in care News Buzau a atentionat de aceasta noua “smecherie” de imagine marca Donald Tom,

 

statuia arata groaznic…periodic, responsabili din Primarie trimit oameni sa vopseasca cu periuta rugina ce apare inevitabil pe un lucru facut prost, steagul Romaniei, simbol national, zace lipit pe soclu, decolorat, in batjocura, iar de astazi si acele trepte cu mocheta sunt sfasiate de caini, cel mai probabil. Iata cum si acest simbol, facut nu pentru buzoieni, ci doar pentru fala si imaginea unui om cu grave probleme psihice, zace alaturi de alte “realizari” costisitoare ale epocii “ultimului bolsevic”, in dispretul bunului simt si al banului public, cheltuit aiurea– Donald Tom (sustinut de Servicii si fosti membrii ai Securitatii ceausiste!).

Statuie Marghiloman Bataie de joc Toma Buzau