VIDEO – TV News Buzau – “In slujba sportului” – Dan Costache, antrenor de tenis – “Sportul si impactul asupra sanatatii”, cu Catalin Paduraru
Last Updated on 08/09/2018 by Iulian Gavriluta

VIDEO TV News Buzau In slujba sportului Dan Gheorghe antrenor de tenis Sportul si impactul asupra sanatatii cu Catalin Paduraru Un sport complet, tenisul de camp are o influenta foarte mare in dezvoltarea armonioasa a unui organism sanatos care se fortifica prin miscare fizica. Dan Costache, invitatul emisiunii IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZAU, ne explica beneficiile tenisului de camp in sanatate si diferentele intre antrenorii de tenis de camp si de la alte sporturi.

 

Nici subiectul privind US Open, care a ajuns in faza semifinalelor, nu a fost ocolit de Dan Costache care analizeaza evolutia favoritilor de la acest turneu dar si eliminarea prematura a Simonei Halep. Despre toate acestea, dar si despre altele, la fel de interesante, asa cum v-am obisnuit, doar la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZAU, in compania antrenorului de tenis de camp Dan Costache.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=nlBZbFnNq-o