VIDEO – Vocea meseriasilor de maine… a fost adusa in Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau, de Prof. Alina Stefanescu si elevul Viorel Valentin Raducu, reprezentanti ai Ligii Elevilor Meseriasi
Last Updated on 07/09/2018 by Iulian Gavriluta

VIDEO Vocea meseriasilor de maine a fost adusa in emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau de Prof. Alina Stefanescu si elevul Viorel Valentin Raducu Liga Elevilor MeseriasiStiati ca Liga Elevilor Meseriasi este un proiect pilot dezvoltat la nivelul judetului Buzau pentru elevii din invatamantul profesional si tehnic buzoian sustinut de OMV Petrom? Recent s-a desfasurat la Brasov Scoala de Vara a Ligii Elevilor Meseriasi la care au participat un numar de 27 elevi, 23 de profesori si un reprezentant al ISJ Buzau.

 

O experienta unica, frumoasa dar mai ales rodnica. Problemele din invatamantul profesional si tehnic au fost identificate si cuantificate, elevii au participat la cursuri de leadership și comunicare si alte cursuri de formare in urma carora au dobandit abilitati necesare pentru a reprezenta interesele colegilor in ceea ce priveste pregatirea profesionala si educatia lor. Despre strategiile prin care isi doresc sa dea o voce meseriasilor de maine si sa investeasca in abilitatile de leaderhip si reprezentare a tinerei generatii au discutat in studioul TV NEWS Buzau Doamna Profesor Alina STEFANESCU - Membru in Consiliul Director al Ligii Elevilor Meseriasi, profesor la Colegiul Agricol "Dr. C. Angelescu" -Buzau si Viorel Valentin RADUCU - Presedinte al Ligii Elevilor Meseriasi, elev al Liceului Tehnologic "Elina Matei Basarab" - Ramnicu Sarat. Urmariti emisiunea DIALOGURI LA INALTIME si veti afla cum se vede viitorul meseriasilor de maine.

Multumim!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=2d6bbXEak6Q