UPDATE 2 – SUSPICIUNE DE PPA CONFIRMATA- SE IAU MASURI SPECIALE LA PUIESTI! UPDATE 1- Prima gafa a subprefectului Foca – Dupa ce Prefectura Buzau anunta la ora 14:00 ca nu sunt cazuri noi de suspiciuni privind noi focare de PPA
Last Updated on 06/09/2018 by Iulian Gavriluta

PPAPesta Porcina Africana ataca din nou! Autoritatile sunt in degringolada! DSVSA e muta, Prefectura Buzau banguieste. Dupa ce s-a convenit ca ori de cate ori se intampla ca sa fie suspiciuni sau cazuri concrete de infestare cu virusul PPA, surse din cadrul Prefecturii Buzau anunta la ora 14:00 ca nu sunt cazuri noi de PPA, dar surpriza….

 

Pesta ataca la Puiesti, fiind raportate cazuri a 4 porci morți, 2 de azi-noapte, 2 după-amiază. Unul prezintă suspiciuni de PPA. Probe trimise la București. In fapt, este vorba de 4 porci morți într-o exploatație din Puiești, unul prezintă suspiciuni de infectare cu PPA. DSVSA care pana cum era intr-o “Silentio stampa impusa de CeX-ul de partid” trimite probe la laboratorul IDSA București, rezultatele analizelor fiind așteptate mâine. In acest ritm si mod de comunicare, este clar ca lucrurile nu se vor opri aici. Pacat!

I.G.

UPDATE 2 - Au venit analizele! SUSPICIUNE DE PPA CONFIRMATA- SE IAU MASURI SPECIALE LA PUIESTI! Peste 100 de capete vor fi sacrificate!

 

UPDATE 1- Prima gafa a subprefectului Foca (tipic am zice! ca'n '89 la Otopeni, remember Lucian?