UPDATE – FOTO – Conferinta de presa – AJF buzau – Cupa Regiunilor la Buzau 16-23 septembrie
Last Updated on 05/09/2018 by Iulian Gavriluta

Conferinta AJF Buzau.jpgMiercuri de la ora 12:00, la sediul AJF Buzau se tine o conferinta in care se prezinta programul Cupei Regiunilor de la Buzau din 16-23 septembrie 2018. Participa selectionatele de fotbal amator din Buzau, Anglia, Irlanda si Slovacia. 

AJF Buzau va debuta cu selectionata Irlandei pe 16 septembrie la ora 19.30 pe stadionul Gloria. Pe 19 septembrie AJF Buzau va intalni selectionata Angliei si pe 22 septembrie va juca cu Slovacia. Se va juca la Buzau si Rm Sarat, iar terenuri de antrenament la Berca, Sahateni, Galbinasi. "Imi doresc sa ne calificam si sa marim coeficientul la fotbal amator care era scazut, ca sa nu mai jucam turneu preliminar de la anul", a precizat Adi Petre, presedinte AJF Buzau.

 

REVENIM CU AMANUNTE.

C.P.

UPDATE: Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau, presedinte Adrian Petre, a primit acceptul forului european de a gazdui Turneul intermediar din Cupa Regiunilor la fotbal amator in perioada 16-23 septembrie 2018. Cu un gazon nou si mai multe imbunatatiri, stadionul Gloria va gazdui, alaturi de arena din Rm. Sarat, competitia unde, pe langa selectionata AJF Buzau, vor evolua selectionatele din Anglia, Irlanda si Slovacia. Selectionata romana va evolua impotriva Irlandei in data de 16 septembrie, apoi va intalni Anglia in 19 septembrie, iar ultima partida va fi cu Slovacia in 22 septembrie. Prezent alaturi de Adrian Petre si Cristi Lupu la conferinta de presa de la sediul AJF Buzau, Gabriel Ibris a declarat ca isi doreste o clasare cat mai buna la finalul turneului. ,Este o competitie unicat pentru Romania, nu pot sa fac promisiuni, dar imi doresc sa ne prezentam in conditii onorabile. Am incercat sa alcatuim un lot de 30 de jucatori, dintre care vom opri 18, a declarat Gabriel Ibris.