FOTO – Crangul fara gunoi…. va asteapta joi, la poarta numarul doi
Last Updated on 05/09/2018 by Iulian Gavriluta

Crangul Curat Buzau 2018RER SUD SA va acorda sprijin initiativei buzoiencei Diana Rus de a igieniza parcul Crang. Orice locuitor al acestei urbe se poate alatura demersului Dianei, joi 06.09.2018, la ora 17.50, la poarta numarul doi a Spitalului Judetean Buzau.

 Ce ne-ar putea motiva sa ne punem manusi si sa adunam gunoaie aruncate aiurea prin cel mai frumos parc al municipiului? Dorinta de a trai intr-un oras curat, de a ne plimba copii intr-un parc curat, sau de a face pur si simplu diferenta, dovedind ca si noi putem face ceva pentru orasul in care traim… ceva mai mult decat sa asteptam in permanenta ca altii sa faca diverse lucruri pentru noi.Poate cei care arunca tot felul de deseuri pe unde le trece prin cap, se vor gandi de doua ori inainte de a mai face acest gest.Dincolo de ceea ce ne dorim pentru orasul nostru sau, de poate ca…., puterea exemplului frumos o detine deocamdata o tanara cu suficienta incredere in “Buzaul curat”, cum de altfel si-a denumit grupul creat pe facebook si care este un motor de actiune pentru tinerii buzoieni.Sa fim mai clari, tinerii intre 18 si 100 de ani!

               “Ca cetățean al acestui oraș am ales să mă implic într-o campanie inițiată de mine, sub denumirea "Crângul fără gunoi"!. Nu sunt afiliată nici unui ONG cu activitate în acest domeniu, ci doar mi-am dorit să mă implic în comunitatea mea. Evenimentul a ajuns la a 4-a ediție, care va avea loc joi, 6.09, începînd cu ora 18. Numărul voluntarilor a crescut de la o ediție la alta. Dacă la prima colectare am fost eu cu un prieten, la cea mai recentă ne-am strîns în jur de 12 persoane. Am inițiat și un grup pe facebook " Buzăul curat" din care pot face parte buzoieni ce-și doresc să se implice activ în a menține orașul curat. Consider că nu trebuie să avem așteptări de la autorități, deoarece scopul echipei mele este de a lua atitudine pentru schimbările pe care ni le dorim”, sustine Diana Rus.

                   RER SUD SA spune prezent si sprijina cu materialele necesare, cum sunt sacii, manusile si ridicarea deseurilor.

I.G.

{vsig}crangul-curat{/vsig}