INCA O INTERVENTIE CHIRURGICALA STOMATOLOGICA DE EXCEPTIE la Spitalul Judetean Buzau pentru un copil de 14 ani ce sufera de Autism
Last Updated on 04/09/2018 by Iulian Gavriluta

Conferinta SJU BuzauÎncă o interventie chirurgicala medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău! O dovedeşte evoluţia pe care spitalul a avut-o în ultimii ani, fie că vorbim de infrastructură, dotarea cu echipamente medicale sau intervenţii chirurgicale efectuate. Potrivit managerului S.J.U. Buzău, Ec. Damian Claudiu, acesta declara in luna iunie a acestui an ca „Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a încheiat un contract de colaborare cu medicul stomatolog - Dr. Radu Diana pentru realizarea intervenţiilor chirurgicale la persoanele încadrate cu handicap grav.

Am hotărât ca Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău să încheie acest contract de colaborare deoarece în luna Mai am avut o solicitare de la mămică a unei fetiţe în vârstă de 12 ani, care suferă de paralizie cerebrală ataxică, care necesita o intervenţie chirurgicală stomatologică - tratament dentar cu anestezie generală. De aceasta data a venit o alta solicitare, Dr. Radu Diana în colaborare cu echipa medicală din spital a reuşit realizarea intervenţiei chirurgicale stomatologice a unui pacient in varsta de 14 ani ce sufera de Autism. Este vorba de 2 extractii dentare si o obturare. Managerul S.J.U. Buzău declara in luna iunie: „Ne bucurăm că la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se întâmplă astfel de evenimente şi dorim ca pacienţii care ajung la spital să aibă încredere că aici vor găsi medici care să le poată rezolva problemele şi nu în ultimul rând vor găsi calitate în actul medical. Vreau să mulţumesc D-nei Dr. Radu Diana pentru că a acceptat să colaboreze cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru faptul că s-a implicat în rezolvarea acestui caz, şi întregii echipe medicale”.

Sursa - spitalulbuzau.ro

E.S.

Cabinet stomatologie SJU Buzau