Sa radem cu Inalt Prea Imobiliarul Ciprinel Crasnel care si-a deschis ceainarie neimpozitata (fraude pe banda!) La deschidere au participat si reprezentanti ai armatei, politiei si jandarmeriei!
Last Updated on 03/09/2018 by Iulian Gavriluta

Inalt Prea Smintitul Ciprinel Ceainarie BuzauDupa ce s-a remarcat prin masuri neortodoxe (caterisiri, indemnuri la violente, excomunicari, etc.), Inalt Prea Imobiliarul agent Ciprinel Crasnel, merge mai departe cu tupeul: si-a deschis Ceainarie (intr-o cladire la care a luat aprobari abuzive!), iar la inaugurare au venit slugile din politie, armata si jandarmerie. Dupa cum se stie, marele ONG – BOR, nu plateste impozite pe cladiri si obiecte bisericesti necesare cultului (in mintea lor, aceste activitati aducatoare de profit sunt compensatii pentru nationalizarea unor averi bisericesti! Haida de?!).

 

Este de prisos sa subliniem cum intelege Ciprinel Crasnel rolul Bisericii astazi (antecedentele il parasc inca din Capitala, cand omul lui Ontanu castiga si cumpara terenuri si cladiri la greu! Probabil are o problema psihologica fiind copil sarac si seminarist flamand - acum compeseaza!), dar ce este mai evident ca niciodata este obedienta institutiilor statului, ale armatei si a altora (sursele noastre ne spun ca au luat o masa "moca" acolo) fata de acest “limbric cu mitra”, caruia lumea si dracii i-au luat mintea cu totul, dupa ce a scapat de scandalul cu acuzatiile de homosexualitate si altele, venite chiar din sanul Patriarhiei. Lumea clar a luat-o razna si se vede directia pe care o da si acesti “neicanimeni” care calca pe covoare “Pierre Cardin” si isi dau cu lac pe unghii si cu alte unguente altundeva, uitand de voturile monahale depuse si de saracii care nu au ce pune pe masa! Rusine Inalt Prea Smintite si voua tuturor care-l urmati neconditionat!

I.G.

SURSA FOTO: Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei

P.S. Pasul cel mare in Buzau de abia cum incepe, odata cu inceperea constructiei la zona rezidentiala, cumparata de Arhiepiscopie, in zona Orizont (Istoria este foarte amuzanta - cu popa Costel Vanatoru care s-a luptat la indemnul altui dement - IPS Epifanie Norocel, sa-i fie tarana grea! - care vrand sa-l bage la puscarie pe Boscodeala, la indemnul lui Ion Vasile, Cezar Preda, Constantin Toma si altii, s-au luptat pentru acapararea terenurilor "de la Sere", ale SCDL Buzau, iar dupa ce s-au obtinut suprafetele, a venit acest IPS-ist si le-a luat pentru sine! Frumoasa treaba, nu? "Caracatita" nu are margini!)