Scurta analiza a unui text exceptional de la Orthodox Australia despre falsul ANTIHRIST si MONEDA UNICA DIGITALA
Last Updated on 02/09/2018 by Iulian Gavriluta

orthodox fightMai multi oameni cu carte din Australia au insistat ca multe siteuri de aparare a Ortodoxiei sa posteze urmatorul material. Se considera ca este ramarcabila lupta lor, in conditiile in care:

Australia este deja cu un picior în Noua Ordine Mondială

La site-ul lor a colaborat si fratele Petru Golesteanu, mutat recent la Domnul.

Noi in Romania inca nu stam atat de rau, i-am avut si pe Marii Duhovnici la o aruncatura de bat si totusi majoritatea vechilor veterani de pe frontul anti cip si anti ecumenism s-au inmuiat de tot…

 

Asadar, iata textul:

Blockchain – sclavia lui Antihrist

(traducere a urmatorului articol: Blockchain – the enslavement system of Antichrist)

O prelegere pe tema “Blockchain – sclavia lui Antihrist” a fost tinuta la Biserica “St Herman of Alaska” din Melbourne/Australia in data de 22 iulie 2018.

Aceasta prelegere ortodoxa numita “Orthodox Survival Course” (disponibil in format PDF pe websiteul Orthodox Australia, a caror activitate misionara a fost infiintata prin binecuvantarea parintelui Gherman in anii 80).

In acest curs, parintii Serafim si Gherman au facut o analiza detaliata a progresului procesului de Apostazie, surprinzand foarte bine modul in care acest proces s-a desfasurat pe perioada mai multor secole indreptandu-se incet spre punctul final – verirea lui antihrist. S-a analizat in acest curs procesul continuu de distrugerea a imaginii lui Dumnezeu, de coruptie a tuturor valorilor Crestine si de inlocuire a acestora cu un nou sistem de valori morale bazat in exclusivitate pe principii umaniste.

Nu este obiectul acestei prezentari sa intram in prea multe detalii despre acest proces, cei interesati pot descarca acest curs de pe siteul Orthodox Australia:

http://orthodoxaustralia.org/ennobling-literature/

Perioada haosului și a decadenței generalizate, a războaielor, a crizele financiare (foarte important) și orice altă forma de nelegiuire pe care mintea omeneasca nu o poate cuprinde, perioada ce a inceput in principiu cu Revolutia Franceza, s-a amplificat in mod continuu de atunci, dar mai ales in ultimele decenii, ajungandu-se la punctul la care astazi nelegiuirile au ajuns la o asemenea amploare incat omenirea pare sa nu le mai poata rabda, iar aceste nelegiuiri devin cauza unei miscari globale de “trezire spirituala” (daca poate fi numita asa, pentru ca, dupa cum vom vedea, este o trezire spirituala falsa). Acest process este de fapt ceea ce Sfintii Parinti numesc “misterul faradelegii” ce se dezvaluie in apocalipsa incetul cu incetul la inceput, iar apoi intr-un mod tot mai accelerat (situatia este asemanata cu situatia unei femei gravide care ajunge la travaliu), faradelege care impinge, intr-o perioada relativ scurta, omenirea catre imparatia lui antihrist.

Antihristul insa, adevaratul antihrist spun Sfintii Parinti, va veni ca un eliberator astfel incat lumea va crede ca el este insusi Mesia. De aceea, pentru a pregati calea adevaratului antihrist, el trebuie sa incerce sa convinga lumea ca de fapt antihristul nu va fi el, ci altcineva. Il vom numi in aceasta prelegere pe acest “altcineva” ca fiind “falsul antihrist”.

Acest fals antihrist il vedem astazi – omenirea se “trezeste” la o realitate care multora le pare a fi de domeniul “teoria conspirației” – existența unui grup ocult si secret de oameni fara de Dumnezeu (elitele mondiale – satanisti dupa cum ii numesc multi) care chipurile încearcă să controleze lumea si sa o subjuge intr-un nou sistem cunoscut sub denumirea de “Noua Ordine Mondiala”. Este foarte posibil ca acest grup ocult sa puna intr-adevar mana pe fraiele omenirii pentru o perioada de timp, si sa instaureze un conducator, un dictator, care va deveni acest “fals antihrist” de care vorbeam.

Putem observa ca aceste teorii ale conspiratiei, de care putini oameni vorbeau cu doar cativa ani in urma, sunt astazi dovedite una cate una ca fiind adevarate si acceptate de o mare majoritate. Lumea se “trezeste” la o noua realitate in care este pusa fata in fata cu ideea ca exista intr-adevar un asemenea grup de oameni si ca doar unindu-se toti intr-un front comun vor putea sa tina piept acestui grup. Devine tot mai evident ca acest grup incearca cu tot dinadinsul sa implementeze un nou sistem bazat pe un sistem de valori morale complet anti-crestin (ca de exemplu distrugerea familiei si a valorilor traditionale).

Intentia ascunsa in spatele acestei politici globale de distrugere a valorilor Crestine este insa alta: sa impinga toate fortele sociale, religioase si politice sa se uneasca cu scopul de a se opune acestei calamitati (Ecumenismul in actiune). Este foarte usor de observat ca argumentul general astazi este ca “toti luptam pentru aceeasi cauza sociala”. Vedem deci ca de fapt scopul ascuns aici este “frontul comun de unitate Crestina impotriva faradelegii”. Adica cu alte cuvinte, ce nu s-a reusit pe parcursul a doua milenii prin nenumeratele incercari de “unire a credintei”, se forteaza astazi prin “unirea in actiune pentru cauze sociale comune”.

Pe fondul acestor probleme sociale tot mai acute, apare firesc si necesitatea unei “noi doctrine”, o doctrina care sa adreseze problemele societatii contemporane. Acest deziderat devine mai important azi decat identitatea religioasa care cade pe planul secund. Aceasta noua doctrina am identificat-o sub numele de “Social Gospel”, adica “Erezia Evangheliei Sociale”. In Biserici astazi cauzele sociale iau locul marturisirii Ortodoxiei. Vedeti cat de vicleni sunt? Ei vin si creaza aceste probleme sociale la scara planetara si apoi schimba misiunea bisericii spre o finalitate sociala, in loc ca Biserica sa se ocupe in primul rand cu propovaduirea mantuirii lui Hristos.

Ceea ce a scapat multora sa observe este ca exact aceasta pervertire a misiunii Bisericii s-a infaptuit prin adoptarea documentului “Misiunii Bisericii in Lumea Contemporata” la Sinodul din Creta. Vedeti? Nu este o coincidenta. Insa nu vreau sa intru prea mult in acest subiect al “Ereziei Evangheliei Sociale” intrucat am scris despre el in mod detaliat intr-un alt articol. Aceasta erezie nu este ea chiar noua, radacinile ei fiind gasite in Catolicism incepand cu invataturile Papei Leo al XIII-a, pentru ca in final sa se ajunga sa fie adoptate si in Ortodoxie la acest Sinod Talharesc. De mentionat este ca si in Biserica Rusa aceste deviatii au intrat in anul 2000 prin adoptarea documentului “Social Concepts” de Patriarhia Moscovei.

Argumentul ecumenistilor astazi este ca religiile lumii trebuie să se unească pentru a “contracara” acest “antihrist”, deoarece numai uniti oamenii vor putea confrunta amenințarea acestui “mare dușman al umanitatii”. Unitatea nu consta aici numai in unitatea “credinței”, ci la fel de importantă este și “unitatea de acțiune”. Ambele aspecte ale unității au fost abordate de Sinodul din Creta – documentul “Relatiilor Bisericii Ortodoxe cu Lumea Crestina” care adreseaza unitatea credintei, si documentul “Misiunii Bisericii in Lumea Contemporata” care adreseaza unitatea de acțiune. Daca pana acum a fost cumva neclar care este scopul final al Ecumenismului, cred ca acum devine foarte clar: scopul este propovaduirea unei noi Evanghelii (Sociale) in toata lumea. Mai mult despre Erezia Evangheliei Sociale puteci citi aici:

http://orthodoxromania.org/?x=entry:entry180417-094913

Vorbeam mai sus de aceasta “trezire spirituala” care spuneam ca este falsa, si este intr-adevar falsa deoarece nu este o trezire spirituală care vine prin pocăință, ci este de fapt “trezirea” omenirii la o noua realitate: existenta unui grup de oameni care urmaresc anumite interese oculte cu intentia de a controla toate natiunile si popoarele, si care incearca totul si nu se dau inapoi de la nimic in a-si atinge obiectivul. In aceste conditii omul este adus la deznadejde si devine dispus sa accepte pe oricine vine si ii ofera o alternativa. Spiritul revolutionar in om renaste iar de aici si pana la revolutie nu mai trebuie decat o scanteie …

Dupa cum poate deja ati intuit, si dupa cum este de fapt si stipulat in documentul “Misiunii Bisericii in Lumea Contemporata”, noul rol al Bisericii devine implicarea in eforturile pentru rezolvarea problemelor sociale cu care omenirea se confrunta. Apelurile pentru un nou sistem social “drept și echitabil” devin mesajul principal al Bisericii, atât de important încât acestea au devenit si dezideratele Agendei 2030 ale ONU! Aceleași lozinci comuniste insa prezentate intr-o nouă formă (”mai umană”) devin noile obiective a Bisericii Cretane și a Umanității în general.

Asadar acum suntem in situatia in care o umanitate aflată în primejdie (din cauza abuzurilor elitelor care incearca sa o subjuge) încearcă prin mijloace proprii să găsească soluții la această criză globală. Ca urmare, vedem aparitia, mai ales in ultima vreme, a unei noi situatii: vedem revoluții și contra-revoluții, miscari revolutionare sub diverse forme, unele de natură liberală (comuniste de-a dreptul), altele care se prezintă ca fiind “tradiționaliste”. Nici unele dintre ele insa neavând nimic în comun cu Hristos, insa toti pretinzand ca lupta pentru un “set universal de valori morale”, sau pentru “pastrarea valorilor traditionale”. Fără Dumnezeu aceste valori morale sunt doar idoli. Adesea se poate observa in adunările ecumeniste că nu-l menționează pe Hristos, ci fac apel catre Dumnezeu sau catre Cel Atotputernic sau catre Creator. Suntem martorii unui efort concertat de depersonalizare a lui Hristos.

În mijlocul acestor cataclisme sociale in care sunt prinse in mod tot mai evident natii intregi (uitati-va la crizele economice ce au inceput sa se faca simtite in Turcia, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia etc), putem vedea ca de fapt omenirea este de fapt pregătită pentru momentul “marii eliberări” și sosirea “marelui eliberator” – cel care va putea pune capăt tuturor nedreptatilor si problemelor sociale ale omenirii. Acest întreg proces a fost deja “testat” în America Latină, unde “Teologia Eliberării” (Liberation Theology) este de multi ani parte integrala a învățăturilor Bisericii Catolice. Întreaga America Latină a fost si este un “teren de testare” important al acestui mare experiment social care urmează să fie aplicat in curand întregii lumi occidentale. Iar rezultatele acestui experiment sunt destul de evidente astăzi.

Pe fondul acestor calamitati si impinsa in aceasta unitate, omenirea cauta o solutie. Odata eliberate de opresiunea “făcătorilor de rău”, omenirea isi găsește o nouă identitate spirituală și devine conștientă de propriile sale potențiale. O nouă ordine mondială se întemeiază exclusiv pe ratiunea umană, dar care în același timp va fi vazută ca o “evoluție” naturală a omenirii către o “stare mai înalta” – împărăția antihristului. Omenirea atinge “punctul omega” (Omega Point in doctrina Catolica), iar triumful umanismului este proclamat. Toate aceste idei se regăsesc în invataturile masonului Rene Guenon. Dacă citiți despre el, veți vedea că filosofia sa “tradiționalistă” a fost îmbrățișată atât în ​​administrația presedintelui Trump (Steve Bannon) cât și de cea a Rusiei (Alexandr Dugin). Iata aici un articol important pe aceasta tema:

http://orthodoxaustralia.org/2017/10/15/an-orthodox-critique-of-perennialism-and-rene-guenon

Miscarile “traditionaliste” de azi, in marea lor majoritate sunt principala forma in care apare aceasta miscare de “rezistenta”, sau unitate de care vorbeam. Ele vin sa promita “intoarcerea” societatii la un sistem de valori mult simplificat, “intoarcerea la valorile traditionale”. Insa daca urmariti atent, mai ales in adresarile publice ale Presedintelui Putin, toate religiile sunt considerate “traditionale”. Ce vor ei sa spuna este de fapt cam acelasi lucru: intoarcerea la un sistem economic simplificat bazat pe “valorile morale comune” traditionale. La o analiza atenta putem distinge ca acest nou sistem de care vorbesc ei este de fapt o noua doctrina economica: Distributismul. Aceasta noua doctrina nu este altceva decat viziunea teologiei sociale (doctrinei) promovate de Papa Leo al XIII-a de care vorbeam mai sus. Se vor aduce argumente ca nici Socialismul si nici Capitalismul nu sunt sisteme in masura sa adreseze problemele esentiale ale societatii, asa ca sa nu va mirati daca in curand veti auzi despre o noua forma de “contract social” ca fiind propusa.

Am sa spun cateva cuvinte si despre Distributism, caci aici e “nodul” unde se imbina noua Doctrina Sociala cu Blockchain-ul. La baza distributismului sta acelasi principiu: “intoarcerea la valorile traditionale”, la familie. In modelul Distributist familia este elementul principal, “nucleul” societatii. Aceasta teorie este centrata pe ideea de a da inapoi puterea de organizare si conducere familiei si micilor comunitati. Adica cu alte cuvinte tot acest sistem social modern bazat pe institutii centralizate, cum ar fi bancile centrale, trebuie sa dispara. Argumentul este ca prin inlaturarea “elitelor conducatoare” si a institutiilor care pana acum le-au facilitat puterea nemasurata la care au ajuns si care le-a permis sa ajunga sa faca toate faradelegile pe care le fac si pe care le vedem cu totii, un nou sistem bazat pe “dreptate sociala” poate fi adoptat in sfarsit, iar Distributismul este exact acest nou sistem. Cu totii am fost si suntem martorii faradelegilor si coruptiei elitelor si a bancilor centrale care de la criza financiara din 2008 incoace au ajuns sa fie demascate pe fata intregii lumi, ne mai vorbind de statutul privilegiat exorbitant al dolarului american si folosirea lui ca “unealta de razboi” cu scopul de a subjuga natiuni si popoare intregi. O noua criza financiara este probabil deja pregatita care sa puna capat acestui sistem bazat pe dolarul american si sa faca loc noului sistem “descentralizat”. Razboiul economic tot mai inversunat ce-l vedem azi nu are alta menire decat a colapsa actualul sistem si dezvaluirea celui nou.

Aici intră in peisaj blockchainul. Dacă ne uitam cu atentie la ceea ce promite aceasta noua tehnologie, devine evident că aceasta este acest “sistem perfect”. Problema insa este ca in acest sistem totul, absolut totul va fi înregistrat in forma digitala.

Totul a început cu Bitcoin, care a fost “inventat” de Satoshi Nakamoto, dar nimeni nu știe cine este Satoshi, insa există indicii puternice că în spatele acestui nume se ascund unele dintre cele mai puternice agenții de spionaj din lume. Bitcoin a aparut în urma crizei financiare din 2008 ca răspuns la corupția sistemului bancar centralizat al lumii occidentale și a folosirii lui de catre elite spre scopul de a manipula fără încetare actualul sistem financiar in vederea promovarii propriile lor interese obscure și oculte.

Iata cum este descrisa aceasta tehnologie blockchain. Ei spun ca va schimba profund totul in viata omului:

– modul in care va face “banking”

– modul in care va cumpara si va vinde

– modul in care va cumpara actiuni

– modul in care va folosi serviciile de sanate si serviciile juridice

Tot ei se lauda ca tehnologia blockchain:

– va inlatura coruptia

– nu poate fi manipulata

– este complet transparenta

– nu are un sistem central de gestionare

– va schimba modul in care oamenii vor vota

– va permite accesul la necesitatile fundamentale ale omului

– fiecare om va deveni “propria lui banca centrala”

Ce fel de informatie va fi înregistrata în blockchain? In esență, fiecare aspect al vieții fiecarui om va fi inregistrat in acest nou sistem:

“Inovatorii programează această nouă carte digitală pentru a înregistra tot ce este de valoare in viata omului – certificatele de naștere și de deces, permisele de căsătorie, titlurile de proprietate, drepturile de proprietate intelectuală, notele la scoala, conturile financiare, informatiile medicale, cetățenia și drepturile de vot, locația bunurilor mobile, proveniența produselor alimentare și a diamantelor, locul de muncă și ratingurile de performanță, donațiile caritabile, contractele de muncă, drepturile de decizie si de conducere, in esenta tot ceea ce este legat de individ”

https://medium.com/world-economic-forum/blockchain-blockchain-the-ledger-that-will-record-everything-of-value-to-humankind-b4a370f58464

O profeție Ortodoxă din secolul al XV-lea ce descrie cu exactitate sistemul lui antihrist spune asa:

“Fiecare persoană va fi înregistrată; nu numai fiecare fațetă a vietii sale, ci fiecare cuvânt, orice gand al lui va fi sub supraveghere constantă, astfel încât el își va pierde obiceiul de a se gândi singur din cauza fricii că expresia de pe fața lui ar putea reflecta involuntar ceva incompatibil cu autoritatea conducătorului mondial, adică Antihrist. Toată lumea va purta “măști de piatră”. Fiecare centimetru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub autoritatea si evidenta lui Antihrist … Și numai aceia care au acceptat semnul fiarei, Satana, vor fi lăsați să existe pentru o vreme, deși în cele mai servile și condițiile. Totul se va umple de Antihrist: pământul, marea, aerul”.

http://orthodoxaustralia.org/2016/04/22/all-labor-every-square-inch-of-ground-every-grain-of-wheat-a-prophecy-from-15th-century/

Tehnologia blockchain este implementata astăzi cu foarte puțina fanfară, in mare secret. Am încercat să aduc la cunostiinta oamenilor aceste lucruri de mai mulți ani, dar, recent, lucrurile par să se precipite într-adevăr. Guvernul Australian tocmai a semnat un acord de 1 miliard de dolari cu IBM pentru a implementa acest nou sistem care va acoperi toate serviciile: asigurări, asistenta sociala, servicii medicale, resurse umane, departamente de muncă și apărare etc.

Iată ce spun ei despre acest contract:

“În cadrul acordului, toate agențiile guvernamentale pot avea acces la avantajele noii tehnologii financiare. Pentru cele mai importante agenții care colaborează cu IBM astăzi – Departamentul de Servicii Umane (DHS), Biroul Australian de Impozitare (ATO), Departamentul de Afaceri Interne (DHA) și Departamentul Apărării (DOD) – acordul îmbunătățește aranjamentele actuale și le dă autonomia și flexibilitatea de a schimba profilul tehnologiei lor în următorii cinci ani, făcând-o mai eficientă din punct de vedere al accesului la noile tehnologii, cum ar fi AI, blockchain, quantum, permitand agențiilor să accelereze implementarea serviciilor digitale”.

Aceste evoluții nu sunt deloc izolate la Australia, ci fac într-adevăr parte dintr-o agendă implementata la nivel mondial. Insideri guvernamentali din SUA spun că președintele Trump este pe punctul de a face un anunț important despre aceeași tehnologie care este adoptată și în SUA.

IBM a dezvăluit, de asemenea, că lucrează din greu pentru a integra majoritatea guvernelor lumii în acest nou sistem cât mai curând posibil. Ei au spus că, de fapt, este o certitudine că sistemul va fi adus online până la sfârșitul anului:

“Cred că veți vedea unele soluții la care IBM lucreaza cu siguranță înainte de sfârșitul acestui an”.

https://www.coindesk.com/ibm-is-helping-launch-a-price-stable-cryptocurrency-insured-by-the-fdic/

De fapt, IBM tocmai a dezvăluit noul cripto-dolar american – versiunea electronica a dolarului american. De curand au lansat o așa numită “monedă stabilă”, o moneda digitala convertibila direct in dolarul american, dar care există doar ca monedă digitală in acest nou sistem:

https://www.ibm.com/blogs/blockchain/2018/07/stable-coins-enabling-payments-on-blockchain-through-alternative-digital-currencies/

După cum puteți vedea, în fruntea acestor eforturi este IBM. Oamenii trebuie să se uite la trecutul tulburat al acestei companii. Unii spun că IBM a fost fondată de naziști și a facilitat regimentarea oamenilor în cel de-al doilea război mondial. Aschia nu sare departe de trunchi!

Cum vor face ca noul sistem sa fie credibil? Mai sus am vorbit despre “moneda stabilă”. Iată ce a spus IBM într-o declarație recentă:

“Astăzi, sunt încântat să discut despre dezvoltarea unui nou tip de monedă digitală care câștigă în popularitate – moneda stabila – care poate contribui la creșterea viabilității efectuării tranzacțiilor financiare zilnice in blockchain. Este o moneda virtuala care este legată de o moneda reala cum ar fi euro sau dolarul american, sau de ceva de valoare, cum ar fi aurul. “Stabilitatea” monedelor stabile vor ajuta la îmbunătățirea operațiunilor bancare internaționale, oferind băncilor un mod inovator să actualizeze în mod semnificativ infrastructura lor centrală în materie de servicii bancare și, de asemenea, la îmbunătățirea eficienței operaționale și a transparenței reglementărilor in vigoare, fără a menționa că aceste tipuri de îmbunătățiri tind să îmbunătățească considerabil experiența utilizatorilor și pot contribui la consolidarea încrederii în bănci.”

Ca și în cazul SUA, se va crea o monedă digitală pentru fiecare țară, așa cum recunosc ei înșiși. Aceasta va da impresia că țările vor avea în continuare propriile lor monede, însă realitatea este că vor fi toate digitale și vor face parte din aceeași rețea. În cele din urmă, fiecărei țări i se va cere să își susțină propria monedă cu ceva. Un nou standard bazat pe aur cred ca va aparea in curand. Tarile din Orient (în principal Rusia și China) au cumpărat tot aurul disponibil pe piata ani de zile la rand. Există, de asemenea, numeroase alte semne ca se pregăteste un nou standard de aur. Primul este noul sistem de tranzactionare a petrolului in yuan (petro-yuan) care este susținut de contracte ce au in spate aur tranzactionat la bursa din Shanghai. Apoi, există zvonuri că Trump însuși se pregătește să anunțe un nou “standard de aur” pentru dolarul american, care ar putea implica o reevaluare peste noapte. Acest lucru este susținut și de una dintre profețiile Sfântului Serafim de Sarov:

“… pentru a aduce un blestem final împotriva întregii Masonerii și a tuturor partasilor lor, conducătorii cărora au un singur scop comun: sub pretextul unei prosperități globale egalitare, pământești și cu ajutorul oamenilor pe care i-au făcut fanatici, să creeze anarhie în toate statele și să distrugă creștinismul în întreaga lume și, în final, prin puterea aurului concentrat în mâinile lor, să supună întreaga lume antihristului, în persoană a unui singur autocrat, țar luptător impotriva lui Dumnezeu – un rege peste întreaga lume”.

http://orthodoxeschatology.blogspot.com/2008/10/let-us-consider-some-further-prophecies.html

Pentru majoritatea oamenilor noul sistem nu va parea decât o revenire la standardul de aur, la “valorile traditionale”, dar in profunzime va fi moneda antihristului, pentru că această monedă va exista doar în domeniul digital si va fi integrata cu toate cealalte informatii ce vor fi inregistrate in acelasi sistem despre fiecare om in parte. Identitatea omului va fi exclusiv digitala. În cele din urmă, noua moneda digitala va fi probabil susținută de aur și argint, iar probabil aurul și argintul vor fi acceptate în schimbul noii monezi, cel puțin la început.

Ce fac toate elitele din America de câțiva ani? Ies din actualul sistem pe capete. Când auziți sloganuri precum “will make america great again”, să nu credeți că acest lucru se va si întâmpla. Este doar o modalitate inteligentă de a da un ultim impuls piețelor bursiere, astfel încât cei bogați să poată lichida stocurile prin metoda “buyback” (folosind banii companiilor pentru a cumpăra acțiunile inapoi de la investitorii individuali) și să cumpere lucruri concrete, printre care aur pe care îl cumpără la prețuri scăzute (manipulate) la COMEX, făcand livrare fizică în Londra prin contractele EFP.