Parintele Giorgica Vatra isi lanseaza cartea – ”Între Dumnezeu, poporul Său și arhiereu” cu subtitlul ”poveste de viață… din iubire de preoție” (sâmbătă 8 septembrie 2018 la ora 17, la punctul de lucru al Asociației caritabile ACOPSAN, din Focșani)

Carte Giorgica Vatra”Între Dumnezeu, poporul Său și arhiereu” cu subtitlul ”poveste de viață... din iubire de preoție”, este o carte de literatură povestind istoria conflictului dintre preotul George Căminaru cu superiorul său, episcopul Iustin. Pornită de la lucruri mărunte disputa evoluează spre un conflict generalizat, în apărarea preotului intervenind enoriașii, iar episcopul apelând la toate pârghiile care să îi asigure victoria. O dispută din care și preotul și episcopul ies învinși. Poveste este inspirată dintr-un caz real.

 

Este o carte despre abuz de putere, despre luptă pentru adevăr, despre trădări și compromisuri, despre căderi și ridicări. O carte ce arată zbuciumul unei comunități de credincioși pentru preotul lor și zbaterea preotului și a oamenilor pentru adevăr și dreptate. O carte ce încearcă să ofere și soluții pentru normalitate. O carte ce sperăm că va provoca dezbateri și va aduce schimbări măcar la nivelul gândirii și raportării la ierarhie, la credință sau la relația cu Dumnezeu.

Toți cei care doresc să comenteze cele scrise o vor putea face pe pagina de facebook și pe messenger la adresa: Giorgică Vatră, la adresa de e-mail: vioana71@yahoo.com, pe watts up la numărul de telefon 0723287963.

Cartea este în format A5, are 426 de pagini iar prețul este de 25 de lei.

În orașul Focșani cartea va putea fi cumpărată de la Librăria Cuvântul, bd. Independenței, nr. 50, la Asociație, apoi în timp la librăriile din oraș. În afara județului comenzile se pot face telefonic la numărul amintit, pe messenger, prin email. Comenzile vor fi onorate după ziua lansării, cu plata ramburs prin Poștă sau curier rapid în funcție de dorința cumpărătorului. Peste cinci exemplare se fac reduceri.

Vă invităm să participați la lansarea cărții, sâmbătă 8 septembrie 2018 la ora 17, la punctul de lucru al Asociației caritabile ACOPSAN, din Focșani, str. 8 Martie, nr. 4.

Vatră Giorgică

Tel. 0723287963