Întâlniri dedicate femeilor despre maternitate și alăptare, în județul Buzău

Adina Paun FiliaCentrul FILIA organizează în județul Buzău o serie de întâlniri dedicată femeilor, în care viitoare și proaspete mame pot participa la o discuție susținută de moașa Adina Păun. La întâlnire participantele vor putea discuta cu moașa și vor putea primi recomandări pentru cele mai des întâlnite probleme legate de maternitate și alăptare. În timpul evenimentelor, moașa va aborda teme legate de îngrijirea în timpul sarcinii și după naștere, ce trebuie să știm înainte de naștere, care sunt semnele care ar trebui să ne îngrijoreze, cum se face alăptarea corect, când este recomandat să mergi la doctor.

 

Adina Păun este moașă, absolventă a Facultății de Moașe și Asistență Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, și a masterului “Îngrijirea mamei și copilului la domiciliu”. Adina este educatoare pre și post natală și consultantă în alaptare de 8 ani. A însoțit pâna acum peste 2500 de cupluri mamă-copil în această calatorie.

Întâlnirile vor avea loc pe data de 28 august în comunele Vernești și Râmnicelu, iar pe data de 3 septembrie în orașul Buzău și comuna Măgura. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații pot fi solicitate la numărul de telefon 0213138024/0720542314 sau la adresa de email office@centrulfilia.ro

Despre organizatori: Centrul FILIA este o organizație feministă, activă de 18 ani care, prin activități de cercetare, advocacy și activism, sprijină respectarea drepturilor femeilor, reprezentarea intereselor diverse ale femeilor și combaterea tuturor formelor de violență împotriva femeilor și fetelor (www.centrulfilia.ro).

Evenimentele au loc cu sprijinul Asociației Vox Civica, Primăriei comunei Vernești, Primăriei comunei Râmnicelu, Primăriei comunei Măgura.

Evenimentele au loc în cadrul proiectului “Bona Dea – Acționăm pentru sănătatea și siguranța femeilor!”, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

E.S.

Scroll to Top