FOTO – Trafic blocat pe DN 2 E85 în zona Comisoaia, intre Buzau si Rm Sarat, accident in care sunt implicate 2 autoturism, o pasagera a decedat

accident Comisoaia BZTrafic blocat pe DN 2 E85 în zona Comisoaia, intre Buzau si Rm Sarat, accident in care sunt implicate 2 auto. Din primele date se pare ca sunt 3 victime, din care o persoana posibil decedata. Traficul pe DN 2 E85 s-a reluat la acest moment în conditii normale, pe ambele sensuri de mers.

 "Din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 59 ani din Râmnicu Sărat, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe un drum lateral

pe DN 2 E85 fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula de la Buzău către Râmnicu Sărat şi era condus de un râmnicean în vârstă de 33 de ani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 56 de ani.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului în vârstă de 33 de ani a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”