FOTO – Tanar sofer oprit la timp! Conducatorul auto, “alerga” cu masina avand la bord – 154 km/h pe DN2 E 85, in dreptul localitatii Cioranca
Last Updated on 29/08/2018 by Iulian Gavriluta

radar auto vitezomanÎn cursul zilei de ieri, poliţiştii buzoieni au depistat 143 de conducători auto care au încălcat regulile de circulaţie rutieră, iar dintre aceştia 67 au depăşit viteza regulamentară.

 

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 21 de permise de conducere, 9 dintre acestea pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei corespunzătoare segmentului de drum tranzitat.

Ieri, viteza maximă a fost înregistrată pe raza localităţii Cioranca, pe DN 2 E 85, când polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Neamţ, care circula cu 154 km/h.

Faţă de acesta a fost luată atât măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, cât şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere.

Tot ieri, în cazul unui prahovean de 24 de ani, depistat în timp ce-şi conducea autoturismul pe DN 1B E 577, în localitatea Săhăteni cu viteza de 114 km/h, a fost luată măsura sancţionării cu amendă şi cea de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile.

E.S.