VIDEO – PRIVITI IMAGINILE CU ATENTIE! Cum arata Buzaul Lui Toma! Gropi, lucrari de mantuiala, asfaltari in bataie de joc si multa mizerie!

Lucrari mantuiala strazi gropi Buzau Toma 2018Exista o vorba in popor: "Cum e turcul asa-i si pistolul!" - lui Donald Tom i se potriveste de minune. Cum e in capul, viata si gospodaria lui, la fel se manifesta si in urbe! Plecand de la imaginile unui buzoian - care au facut furori pe facebook, cu paragina in care a ajuns Calea ERO(R)ILOR din Buzau, am plecat si noi la pas prin urbe pentru a filma “marile realizari” ale primarului Toma.

 

Am descoperit mai multe erori decat lucruri bune, asfaltari in bataie de joc (acolo unde exista), poduri in paragina, rampe pentru persoane cu dizabilitati inutile (respectul fata de aceasta categorie de buzoieni este zero in biroul injuraturilor lui Toma) si multe altele, toate din banii buzoienilor si pe nervii acestora. Am mers doar foarte putin prin urbe, dar promitem sa revenim, pentru a arata care este adevarul fata de “marile realizari” ale lui Toma si a lamuri si pe multii sai pupincuristi care nu mai inceteaza laudele catre “bulibasa” de la Palatul Comunal!

Vom continua!

I.G.

A.C.

VIDEO - Adrian Constantin - redactor sef News Buzau

 

https://www.youtube.com/watch?v=W8LsA9XgINM&feature=youtu.be