Ce ar trebui sa pateasca acest sofer? “Beat mort” la volan – conducator auto depistat cu 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, cercetat de poliţiştii din Mărăcineni

alcooltest politistiLa inceputul acestei saptamani, poliţiştii care acţionau pe raza Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni au fost sesizaţi de producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe drumul judeţean 203K. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că un buzoian de 41 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Săpoca, a acroşat o maşină ce era parcată pe marginea părţii carosabile.

Poliţiştii au procedat la testarea alcoolscopică a „şoferului”, fiind înregistrată o concentraţie alcoolică de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni.

E.S.