VIDEO – Scandalagii si petrecareti potoliti de politistii locali din Buzau
Last Updated on 27/08/2018 by Iulian Gavriluta

scandalagii politie localaPolitistii locali au desfăsurat pe raza municipiului Buzau, în perioada 24.08 - 26.08.2018, o serie de actiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine si liniste publică, respectarea curăteniei pe domeniul public, precum si depistarea conducătorilor de autovehicule care nu manifestă o bună conduită în trafic.

În urma activitătilor desfasurate au fost legitimate 431 persoane si s-au constatat si aplicat 116 sanctiuni contraventionale, in valoare de 13 560 lei.

Faptele contraventionale depistate de politistii locali au constat în tulburarea ordinii si linistii publice, abandonul deseurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spatiile publice interzise prin lege, comertul stradal neautorizat, opriri/stationari neregulamentare, pe raza municipiului Buzau - Bd. Nicolae Balcescu, cart. Dorobanti 1, cart. Dorobanti 2, cart. Micro 5, str. Spiru Haret, Bdul. bd. 1 Decembrie 1918, bd. Unirii, cart. Micro 3, cart. Micro 14, cart. Posta si Mihai Viteazul, cart. Simileasca, Piata Centrala “Av. Stan Sararu”, Piata Micro 14, Piata Micro 5, Piata Crang dar si pentru respectarea HCL 326/2017, privind masurile edilitar gospodaresti, administrarea fondului locativ public si privat si alte masuri pentru asigurarea ordinii si curateniei in municipiul Buzau.

Pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate a activităţilor, Directia de Politie Locala Buzău recomandă cetatenilor municipiului:

-   să respecte prevederile legale în vigoare;

-   să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate de forţele de ordine;

- să evite conflictele şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de politie locala dacă observă persoane cu un comportament antisocial pentru a lua măsurile legale ce se impun sau telefonic la „Telefonul Cetateanului 0238-955”.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=z7bSjmejPuo&feature=youtu.be