S-a fâsâit proiectul cu interzicerea masinilor in Parcul Crang…S-AU INTELES pentru ceva bani in plus! Tot Constantin Ionescu (PNL) propune abonamente pentru masinile smecherilor si aduce bani la PSD (TOMA)
Last Updated on 27/08/2018 by Iulian Gavriluta

Parcul crang acces autoUn alt Proiect de Hotarare al Consiliului Local Municipal Buzau, marca cuplului USL: Ionescu(PNL) – Toma (PSD) a luat o turnura…asteptata – S-AU INTELES! Va mai aduceti aminte de initiativa consilierului local libera Constanin Ionescu de interzicere a accesului cu masini in parcurile din municipiu? Ei bine…s-a fâsâit!

 

Cata patima a produs ProIectul si cate argumente pro si contra accesului cu masina in Crang…ei si ce! A fost doar “un joc de glezne” pentru a speria patronii si a-i mai stoarce de ceva parale. Iata ca in sedinta de joi 30 august a.c. a CLM Buzau, acelasi consilier PNL – C. Ionescu – vine si cu “rezolvarea”, agreata de…Toma si pesedisti: “sa se faca abonamente” pentru comercianti, eliberate de primarie. Adica, tradus: sa mai dea si ei bani lui Toma, ca prea aveau profit fara “taxa de protectie” de la Palatul Comunal. Ce tu ecologie, ce tu aer proaspat, ce tu grija de cetateni….”bani sa iasa” – totul este marca TOMA!

Proiect de hotarare nr. 194119.07.2018

Privind Modificarea H.C.L.M. nr.18 din 2008 pentru stabilirea si sanctionareacontraventiilor la normele privind administrarea si gospodarirea domeniului public si privat al municipiului Buzau, modificata si completata prin H.C„L. nr. 327/2008, nr.. 256/2009 si nr. 54/2013

Avand in vedere expunerea de motive înregistrată la nr. 22711 9.07.2018 se impune adoptarea prezentului proiect de hotarare:

Art.1. Se modifica art.7, lit. d., din cap.!V, cu urmatorul continut: 1. Circulatia autovehiculelor de orice fel in parcurile din municipiul Buzau (Padurea si Parcul Crang, Parcul Marghiloman, Parcul Tineretului), pe orice alee amenajata sau neamenajata din interiorul acestora, cu exceptia autovehiculelor apartinand Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Salvarii, Ministerului de Interne, Ministerul-Apararii, Dirctia Silvica; 2., Pentru societatile de intretinere sau de utilitati publice accesul va fi facut in baza unui program stabilit de Primaria Municipiului Buzau, fara a afecta in vreun fel petrecerea timpului liber de catre vizitatori; 3. Accesul pentru aprovizionarea unitatilor de alimentatie publica aflate in „Parcul Crang”, va fi facuta numai intre orele 6.00 - 8.00 si utilizand accesul destinat catre sediul societatii Urbis SRL Buzau si cu autovehicule ce nu depasesc 3,5 tone, in baza unui „permis de acces” emis de catre Primaria Municipiului Buzau;

Initiator,

Constantin Ionescu consilier local PNL”.

PROIECTUL INTEGRAL AICI

I.G.