Din ciclul: Primaria face si lucruri bune – astazi: Schimbarea portilor la intrarile in Complexul Alexandru Marghiloman! Vezi aici cat costa lucrarea si cum vor arata noile porti
Last Updated on 26/08/2018 by Iulian Gavriluta

porti Marghiloman schimbateIntotdeauna jurnalistii News Buzau prin ceea ce au scris de-a lungul timpului, nu au facut altceva decat sa prezinte buzoienilor realitatea si adevarul legat de subiectele expuse si atunci cand a fost cazul, a aratat si lucrurile bune pe care noua conducere a Primariei Buzau le face in urbe – LINK - (adevarat, foarte putine facute cu cap si in mod transparent).

 

Potrivit Proiectului de Hotarare nr 214 din 22 august 2018, ce va fi supus votului consilierilor locali in sedinta din aceeasi zi, Portile Complexului Marghiloman din Buzau urmeaza sa fie inlocuite cu altele mult mai adaptate monumentului istoric din incinta – “Vila Albatros”. Potrivit propunerii, portile vor fi inlocuite in maxim 3 luni si vor costa in total 212.022,68 lei fara TVA (din care constructii-montaj: 171,244.04 lei fara TVA).

I.G.

porti Marghiloman

 

schema porti