Poveste adevarata! Stiti cum si cat stie sa injure, ca un birjar, Donald Tom? Aflati mai jos ultima isprava din Primarie
Last Updated on 24/08/2018 by Iulian Gavriluta

Donald Tom MacacSe spune ca a fost odata un marlan din Tintesti – Donald Tom, care, asemenea unui meltean fara educatie si limita a bunului simt, injura “ca la usa cortului” pe toata lumea – tineri, batrani, femei, barbati…tot si toate. Si credeti-ne, spunem adevarul si numai adevarul!

 

Nu intelegem cum in iconomia divina, Buzaul este blestemat cu un asemenea specimen si cum indiferent de loja, interese securistico-bolsevice, acest individ scarbos a ajuns cocotat in acest jilt…si mai degraba cum de-l apara pentru un “blid de linte” toti trepadusii flausati din jur?! In fine, sa povestim mai departe: se pare ca acest marlan nu are limite si pe zi ce trece da dovada de probleme grave de comportament si chiar psihice. Un anumit prieten al marlanului – tot flausat – a fost amendat de curand de un politist local – ca doar asta e datoria lor, nu? In dementa sa senila, Macacul sef a urlat si injurat birjareste pe politistii locali (sunt dovezi!) de “indrazneala” acestora de a aplica legea! Auzi, tupeu jegos! Domnilor care inca il mai tineti in brate: va roaga o mare parte din buzoienii sanatosi la cap – da-ti drumul la lesa si lasati maimuta din brate…trebuie sa faca puscarie pentru toate infractiunile si lucrurile rele pe care le face cum respira sau sa se linisteasca la balamuc! E doar un sfat…deocamdata!

VOM REVENI CU DOVEZI!