VIDEO – TV NEWS BUZAU – “In slujba sportului” cu Catalin Paduraru si George Dinu. Despre “Academia Bogdan Dinu, la finala Campionatului Național de Box pentru juniori “
Last Updated on 22/08/2018 by Iulian Gavriluta

tv news buzau iN SLUJBA SPORTULUI cU cATALIN pADURARU SI gEORGE dINU bOXGeorge Dinu, un nume de referință în boxul buzoian și național, a fost prezent în emisiunea ÎN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU unde a prefațat finala Campionatelor Naționale pentru Juniori. Competiția se va desfășura la Piatra Neamț începând cu data de 4 septembrie, iar printre protagoniști se vor număra și sportivii de la 'GOLDEN GYM BOXING ACADEMY BOGDAN DINU'.

Alături de George Dinu, de pregătirea juniorilor buzoieni se ocupă fratele său, remarcabilul Bogdan Dinu, neînvins la categoria supergrea, tatăl lor, Constantin Dinu, și Mariana Răducan. Despre sportivii care se vor deplasa la finala Campionatelor Naționale, șansele la medalii, cluburile rivale și multe alte lucruri interesante, veți afla doar in emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU în compania lui George Dinu.

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=7aPmSGkniRg&feature=youtu.be