VIDEO – TV NEWS BUZAU – In Slujba sportului – Cu Catalin Paduraru si Cristi Mănăilă – “Despre ultra brevetul de anduranță”

IN SLUJBA SPORTULUI TV NEWS BUZAU Ciclism Catalin PaduraruCristi Mănăilă, unul dintre cei mai longevivi sportivi buzoieni, a vorbit in emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU despre dificultatea ultra brevetului de anduranță DRUMUL DUNĂRII - RANDONNEURS și despre munca care trebuie depusă pentru a ajunge la o asemenea performanță.

 

Invitatul a explicat moderatorului emisiunii ce înseamnă acest ultra brevet de anduranță și s-a referit la efortul fizic și psihic necesar pentru a se încadra în timpul limită de parcurgere al traseului. Totuși, după cum puteți urmari în materialul video, cel mai mare pericol la care Cristi Mănăilă a fost supus a venit din partea unor grupuri de persoane "mai colorate" și care sunt dispuse la fapte antisociale, după spusele acestuia. Pericol, trebuie spus, mult mai mare decât lipsa apei sau a hranei. În altă ordine de idei, timpul limită pentru parcurgerea traseului de 1440 km a fost 120 ore(5 zile), iar Cristi Mănăilă a terminat in 102 ore și 40 minute. Despre toate acestea, dar și despre altele, la fel de interesante, doar in compania lui Cristi Mănăilă la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=TWvPsZkOOuw&feature=youtu.be