Ce spuneti de asta? Barbat de 32 ani din Rm. Sarat beat la volan, fara permis, a fugit din fata politistilor rutieri. Pana la urma a fost prins!
Last Updated on 21/08/2018 by Iulian Gavriluta

beat la volanZilele acestea, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Rămnicu Sărat, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea în trafic a unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, fiind necesară urmărirea sa.

În urma opririi autovehiculului, s-a constatat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Puieşti, iar din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

 

Totodată, bărbatul se afla în stare de ebrietate, iar la solicitarea poliţiştilor a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi prelevarea de mostre biologice, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, respectiv „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi cercetările continuă.

E.S.