EXCLUSIV – Cazul Adrian Tanase de la Evidenta Populatiei. Ce ne-au spus sursele noastre despre evolutia problemelor
Last Updated on 14/08/2018 by Iulian Gavriluta

Tanase Evidenta Populatiei BuzauVa mai aduceti aminte de scandalul de la Evidenta Populatiei Buzau, avandu-l in rol principal pe ofiterul MAI Adrian Tanase? Dar pe “militianul” Pistol (“de apa”) – asa zisul secretar al Primariei si comisar sef la IPJ? E, aflati de la noi – Tanase, dupa ce a facut greseli cu ghiotura de toate felurile si nuantele enervand pe toata lumea…si-a “luat-o”, adica a fost rapit direct de la un Mall din Buzau,

 

in timp ce manca pranzul (dupa ce a fost urmarit prin tot Bucuresitul de “fortele speciale”) si dus tocmai la….Sapoca (la Spitalul de Psihiatrie)! Acolo a fost “tratat” cu "cockteiluri", dupa obicei, “retinut” de rude, cunostinte, oameni ai legii si….”cumintit” in peste 3 saptamani de stat in haine rupte si murdare. Evident ca Tanase a lasat si ceva…”urme”, pe ici pe colo, de care vom vorbi altadata, pentru ca orice ai zice de el…prost nu este! Desi aparent am lasat sa treaca timpul, noi in permanenta ne-am interest de starea lui, nu de alta, dar asa mi se pare ca trebuie, omeneste vorbind si nu ca un subiect de presa! Am trimis vizitatori oficiali si nu prea pe la el…ne-am informat de tratament si evident ca am aflat destule. Deocamdata, nu credem ca este momentul sa spunem tot…mai pastram si noi din secrete, ca toata lumea amestecata in scandal, nu? Toate la timpul lor insa. Cert este ca dupa ce “l-au convins” sa urmeze calea spre “pensionare pe caz medical”, sursele noastre bine informate ne-au transmis ca: “Adrian Tanase are de gand sa isi continuie viata si sa lase in pace partile implicate, mai ales SRI-ul – care este o institutie foarte puternica si bine pregatita. Ii ureaza noii conduceri de la Evidenta Populatiei succes in activitate” (am incheiat citatul! E un mesaj normal si nu unul in “cheie”!). Pana una alta, noi ne-am facut datoria si am transmis mesajul…acum vom vedea cum vor decurge lucrurile si procesele aflate pe rol. Pensie usoara Adrian (are sub 50 de ani)!

Reamintim: Adrian Tanase, cu doctorat in domeniu, lucrator in MAI, este dat jos de la sefia Evidentei Populatiei Buzau dupa mai bine de 14 ani si “aruncat” cumva la un ghiseu de “eliberare documente”. Cu cateva zile inainte de sustinerea examenului pentru sef la Evidenta Populatiei, din luna iulie 2018, este “saltat” de “lucratorii Politiei”, dupa un filaj prin tot Bucurestiul si nu numai. Pe postul de sef la institutia mentionata, in urma “concursului,” a venit Camelia Toma, fost lucrator la ITM Buzau.

Iulian Gavriluta

DESPRE SUBIECT MAI PUTETI CITI AICI SI AICI!