UPDATE – VIDEO EXCLUSIV – ACCIDENT GRAV LA CIORANCA – 4 AUTOTURISME implicate – 3 copii si 4 adulti

accident ciorancaTrafic ingreunat pe DN 2 in localitatea Cioranca din cauza unui accident rutier cu 4 auto implicate, posibil usor.[15:18, 12.8.2018] Ipj Buzau 1: La fata locului au fost directionate 2 echipaje de politie, o ambulanta SMURD si 5 SAJ pentru acordarea primului ajutor medical, precum si o autospeciala de pompieri in vederea asigurarii masurilor psi.

 

In urma evenimentului 7 persoane au solicitat ingrijiri medicale (3 copii si 4 adulti). Dupa evaluarea victimelor se va stabili necesitatea transportului acestora la UPU Buzau.

I.G.

UPDATE - 

"Din primele verificari efectuate de politistii rutieri a reiesit ca o soferita de 47 ani din Ialomita, care conducea un auto pe DN 2 pe directia Buzau-Bucuresti, in localitatea Cioranca a efectuat manevra de depasire si a patruns pe sensul opus de mers, unde a acrosat alte 2 auto care circulau dinspre Bucuresti. In urma impactului cele 2 vehicule au fost proiectate pe sensul Buzau -Bucuresti si au fost colizionate de un alt auto care circula regulamentar. In total, in urma evenimentului a rezultat ranirea usoară a 8 persoane, dintre care 3 minori, ce au fost transportate la spital. Traficul s-a desfasurat ingreunat, alternativ pe un singur sens de mers pentru aproximativ 45 de minute. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa"
 
 
O femeie de 48 ani din Ialomita conducea auto polo pe DN 2 in Cioranca, pe directia Buzau catre Bucuresti si a patruns pe sensul opus de mers unde a acrosat un taxi logan si un ford care circulau regulamentar. Cele doua auto (taxi si ford) au fost proiectate pe sensul opus de mers(Buzau-Bucuresti) unde un auto logan, care circula regulamentar a lovit auto ford.

Sensul de mers Buzau -Bucuresti este inca ocupat de vehiculele implicate in eveniment. Se circula alternativ pe celalalt sens de mers. 3 copii cu varste intre 9-10 ani si 2 adulti, toti raniti usor au fost transportati la spital.
 Politistii actioneaza la locul accidentului pentru dirijarea traficului si pentru stabilirea modului in care s-a produs evenimentul. Din primele date evenimentul s-a produs pe fondul unei patrunderi pe sensul opus de mers. 

https://www.youtube.com/watch?v=JppedhUKwiw&feature=youtu.be