VIDEO – Incalzire globala sau o mare minciuna? Prima Conferință Americană despre Energie la care au participat oficiali ai Departamentului de Interior SUA și membrii ai thinktank-ului conservator Institutul Heartland
Last Updated on 11/08/2018 by Iulian Gavriluta

Racire globala vs incalzireLa cea de-a doua conferință națională ce poartă numele de Prima Conferință Americană despre Energie au participat oficiali ai Departamentului de Interior SUA și membrii ai thinktank-ului conservator Institutul Heartland, relatează Reuters.

,,Dioxidul de carbon din aer face planeta mai verde; Națiunile Unite folosesc evidențe științifice false pentru a controla piața globală de energie; energia eoliană și cea solară sunt pur și simplu stupide”. Acestea sunt câteva dintre mesajele care s-au auzit la conferința care a durat o zi.

 

Aceste mesaje reflectă curentul politic tot mai sceptic la adresa încălzirii globale în America administrației lui Donald Trump. Acest curent ia amploare în ciuda dovezilor științifice care susțin că arderea combustibilului, cărbunelui și gazelor naturale are ca rezultat încălzirea planetei și fenomenele extreme de secetă, inundații, incendii și furtuni foarte puternice.

Tim Huelskamp, președinte și director executiv al Institutului Heartland, susține că argumentele prezentate la conferință se vor dovedi a fi adevărate odată ce politicile SUA vor ține cont de ele.

,,Cei de stânga susțin că nivelul mării a crescut simțitor, ceea ce e o exagerare și o greșeală”, a spus acesta într-un interviu. În legătură cu descoperirile făcute de ONU despre schimbările climatice, acesta spune că sunt ,,știință falsă” motivată de dorința de ,,putere și control”.

Citeste si aici: http://www.newsbuzau.ro/editoriale/31823-ce-spuneti-de-asta-e-adevarat-racirea-globala-motiv-pentru-cresterea-accizelor-la-carburanti

 

SURSE: Reuters, hotnews, veteranstoday.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=itWJ2-totHo

 

https://www.youtube.com/watch?v=6bARjABDqok

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NjlC02NsIt0

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=OwqIy8Ikv-c