Accident grav cu 3 victime intre localitatile Caldarusanca si Pitulicea pe DJ 102 H, doua auto implicate, o persoana decedata!
Last Updated on 11/08/2018 by Iulian Gavriluta

accidentSambata dupa amiaza, a avut loc un accident grav cu 3 victime intre loc Caldarusanca si Pitulicea pe DJ 102 H, doua autoturisme implicate, o persoana a decedat! "Din primele verificari efectuate de politistii rutieri la fata locului a rezultat ca un tanar de 19 ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism pe DJ 100H intre localitatile Caldarusanca si Pitulicea s-a angajat in depasirea unei autoutilitare care circula in fata sa si care efectua manevra de viraj la stanga, intrand in coliziune cu aceasta.

 

In urma impactului a rezultat ranirea soferului de 19 ani si a unui pasager din primul autoturism, precum si decesul soferului autoutilitarei, un barbat de 59 ani din Glodeanu Sarat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, iar politistii continua cercetarile." In urma impactului dintre cele doua auto soferul dubei a fost proiectat in afara masinii, pe carosabil. Cel care a produs accidental, avea permis din luna decembrie 2017. Se continua cercetarile.

I.G.