In timp record, HOTII MINORI care au furat din magazinele situate in Piata Dorobanti din municipiu au fost prinsi de politistii buzoieni
Last Updated on 10/08/2018 by Iulian Gavriluta

chiosc spart Buzau 2018  News Buzau 8În ziua de 8 august a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Buzău au depistat, la numai câteva ore de la comiterea faptei, doi adolescenţi în vârstă de 13 şi respectiv 15 ani, principalii bănuiţi de comiterea a trei furturi din societăţi comerciale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 7 spre 8 august, cei doi bănuiţi ar fi pătruns prin efracţie în spaţiile comerciale, situate pe raza municipiului Buzău, ocazie cu care ar fi sustras aproximativ 100 de lei şi cartele pre-pay fără credit. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, adolescentul de 15 ani a fost depistat pe raza comunei Mihăileşti iar celălalt pe raza municipiului Buzău.

În toate cele trei situaţii au fost întocmite dosare penale şi poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi bănuiţi.

Ecaterina STROESCU